anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

nepray: dwa autoportrety i jeden poplenerowy.

profile.country.pl_PL.title
nepray
Użytkownik

nepray: dwa autoportrety i jeden poplenerowy.

Witam gorąco (wreszcie) w tym dziale.

Do tej pory bawiłem się się H9 (viewtopic.php?f=42&t=1621&st=0&sk=t&sd=a&start=0" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank), poraz na krok dalej :)

Przedwczoraj dotarła do mnie moja (wreszcie :) ) własna A300 z sonowskimi kitowymi 18 - 70 i 70 - 200. Pomimo ton negatywnych opinii krążących w otchłaniach sieci na temat zarówno body jak i obiektywów, ja jako amator jestem z nich naprawde zadowolony (może to szuk kulturowy po h9? ;) ).

Oto moje pierwsze wypociny (po lekkich retuszach), proszę o rady.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

128 ODPOW. 128
nepray
Użytkownik
docentstopczyk
Początkujący

maszt i ćma - super... drzewo też :)

jareklubicz.
Poszukiwacz

Witam jak na początek fajne wejscie :thumbsup: co do kotka imho troche za ciemny ,ćma zbyt kontrastowe tło dla niej ;) zapalniczka +za pomysł :D maszt fajny
ps.chyba masz pare paproszków na matrycy na zdjęciu z masztem widac je jesli mnie wzrok nie myli doliczyłem sie 3

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Mgliste klimaty bardzo fajne, no i kociak choć nie przepadam za fotkami "milusińskich" ten widać, że ma charakterek :thumbsup:

Melanie------
Początkujący

swietne zdjecia jak na pierwsze uzywanie alfy 😜

BuBu__
Początkujący

1 i 4, choć w 4 troche mi nie pasuje, że to drzewko tak w środku, ale poza tym udana seria :)

nepray
Użytkownik

Dzięki serdeczne za ciepłe słowa ;) dużo jeszcze przede mną, ale NARESZCIE LUSTRZANKA :thumbsup:

jareklubicz - jak ty to widzisz, patrzę, patrzę, oczy mi na wierzch wyłażą, drapię monitor i nic nie widzę ;)

Melanie------
Początkujący

nepray napisał(a):

jareklubicz - jak ty to widzisz, patrzę, patrzę, oczy mi na wierzch wyłażą, drapię monitor i nic nie widzę ;)

jarek suie nie myli bo ja tez widze trzy ^^

docentstopczyk
Początkujący

ja też nic nie widzę :)