Podziel się wrażeniami!
Witam gorąco (wreszcie) w tym dziale.
Do tej pory bawiłem się się H9 (viewtopic.php?f=42&t=1621&st=0&sk=t&sd=a&start=0" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank), poraz na krok dalej
Przedwczoraj dotarła do mnie moja (wreszcie ) własna A300 z sonowskimi kitowymi 18 - 70 i 70 - 200. Pomimo ton negatywnych opinii krążących w otchłaniach sieci na temat zarówno body jak i obiektywów, ja jako amator jestem z nich naprawde zadowolony (może to szuk kulturowy po h9? ).
Oto moje pierwsze wypociny (po lekkich retuszach), proszę o rady.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
shprot, krych, kuraq
Rzyeczywiście duże wstyd się przyznać, ale zapomniałem, że łindołsowa przeglądarka zdjęć je dopasowywuje do ekranu
zmniejszone do 1024 po dłuższym
Środkowe i prawe są okej
Z 50. podoba mi się to pierwsze (lewe) a jako całość ??
Dopiero zaczynam przygodę ze zdjęciami, ale nie przypadło mi do gustu...
Trzy kwadraty .. wystarczył by jeden ten z prawej strony i więcej pokazany
W tryptyku dwa pierwsze zbyt podobne w stosunku do 3 który wyraźnie jest z innej beczki. Widziałabym albo wszystkie bardzo podobne, albo wszystkie różne od siebie znacząco
No i mama kuby trafiła w sedno (według mnie)...
lubie takie klimaty jak na 49!
justaminute, Bertone, mama kuby, doslav, bob_marley23 za wizytę.
Ale, jako typ wybitnie niepokorny, po wzięciu waszych słów na warsztat - pozostanę przy swoim
a teraz z innej beczki: nieważne kto śpiewa.......
51:
DSC07647.jpg
nepray napisał(a):
Ale, jako typ wybitnie niepokorny, po wzięciu waszych słów na warsztat - pozostanę przy swoim
doslav napisał(a):
Ale tak całkiem na amen czy może jednak troszeczkę odpuścisz? Tak odrobinkę chociaż?..
A prosty, darmowy i po polsku PhotoScape robi to niemalże sam...
Właściwie trzymam go na dysku tylko do produkcji takich składanek! Kiedyś (na plenerze w Sulejowie) jareklubicz mi go pokazał (program znaczy!) - spróbowałem i... teraz nie dosuwam kwadracików godzinami