Podziel się wrażeniami!
Witam gorąco (wreszcie) w tym dziale.
Do tej pory bawiłem się się H9 (viewtopic.php?f=42&t=1621&st=0&sk=t&sd=a&start=0" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank), poraz na krok dalej
Przedwczoraj dotarła do mnie moja (wreszcie ) własna A300 z sonowskimi kitowymi 18 - 70 i 70 - 200. Pomimo ton negatywnych opinii krążących w otchłaniach sieci na temat zarówno body jak i obiektywów, ja jako amator jestem z nich naprawde zadowolony (może to szuk kulturowy po h9? ).
Oto moje pierwsze wypociny (po lekkich retuszach), proszę o rady.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
48-najlepsze
Całkiem, całkiem te ogniowe Na 45 to masz takiego spokojnego tego gołąbka - mi się trafił taki co chciał krisa zeżreć
Michał, BuBu_, pablo_duch i doslav dziękuję za wizytę
A z tej wrzutki znowu 48 mi przypadło do gustu... na pozostałych taki jakiś dziwny czerwony zafarb wyszedł
44 i 48 - naprawdę fajne kadry
mama kuby dziękuję za wizytę.
To zdjęcie to stosunkowo głęboka szuflada, ale mam do niego sentyment: na ten wyjazd kupiłem sobie (wreszcie ) lustrzankę
49:
DSC04143.jpg
Fajna miejscówka.
kuraq dziękiz wizytę.
Taki sobie tryptyk:
50:
fotto-3.jpg
(nie do końca wiem, jak "zrozmiarować" na potrzeby forum. Ustawiłem 800 w pionie...)
Strasznie długie - u mnie niedobrze się ogląda....2 336px × 800px
Patrze, patrze i nic nie widzę. Jakoś do mnie nie przemawia, może to wina rozmiaru
Środkowe i prawe są okej