Podziel się wrażeniami!
Dzis mam wreszcie troche czasu zeby cos dodawac normalnie-bo od zakupu czasu mineło troche ale mało czasu na focenie miałem ale cos tam pstrykalem wiec starsze z poczatku mozecie ocenic-przyjme krytyke na klate
Witam ziomala
Jeśli chodzi o zdjęcia :
1 - jak dla mnie dziwnie skadrowane , tak jakoś z góry , nie podoba mi się
2 - bardzo fajny pomysł ale ja to widzę nie tak ciasno ....
3 - zachód . leci w lewo ... i tak naprawde tylko do tego mogę się odnieś ( nie przeszkadza
mi , że centralnie
Nie przejmuj się tym co napisałem , może mam racje , może nie !
W końcu jestem tylko amatorem , któremu daleko do techniczej oceny zdjęć
Życze powodzenia
Pozdrawiam
ja oczekuje informacji-zeby nie popelniac jakis bledów bo na tym polega nauka-krytyka innych lub potwierdzenie ze foto wyszło
kolejne cwiczenia do oceny
pani ma ładne oczy i fajnie by było skupić na nich uwage, ale moim zdaniem ten kadr jakoś do niej nie pasuje i odbiera jej uroku
Poproszę o mniejszy rozmiar fotek
jakieś dziwne, nienaturalne. Z całym szacunkiem dla urody modelki ale 5-ka jest straszna
Creatoor napisał(a):
jakieś dziwne, nienaturalne. Z całym szacunkiem dla urody modelki ale 5-ka jest straszna
Creatoor napisał(a):
proba inna
jak wstawiamy foto to dłuższy bok 800 pxl...
ogólnie nie odpowiada mi ten centralny kadr i to, że główny temat niknie w nadmiarze tła
dałą bym te butterflajki w dolnem lewym mocnym punkcie i obcichała po prostu zbędną lewą stronę i pasek z góry