Podziel się wrażeniami!
Dzis mam wreszcie troche czasu zeby cos dodawac normalnie-bo od zakupu czasu mineło troche ale mało czasu na focenie miałem ale cos tam pstrykalem wiec starsze z poczatku mozecie ocenic-przyjme krytyke na klate
cos ty
Jeżeli dobrze patrzę to pstrykasz z Lecha ... a mój blok to ten z prawej
ja pstrykam z czecha-deska przy kosciele-lasku:)i celuje w strone podstawowki;)
No no... to witam ziomala z tego samego osiedla
troche zimno było wiec nie pstrykałem za duzo ale jedno pokaze
polecam zabawę z balansem bieli. Korzystniej wyglądałoby gdybyś ustawił cieplejsze barwy (np. WB na słonko lub w cieniu) np. TAK
Ale oczywiście to od Ciebie zależy jak ma zdjęcie wyglądać
kris napisał(a):
polecam zabawę z balansem bieli. Korzystniej wyglądałoby gdybyś ustawił cieplejsze barwy (np. WB na słonko lub w cieniu). Ale oczywiście to od Ciebie zależy jak ma zdjęcie wyglądać
do poprzedniego posta dodałem lekki lifting fotki (właśnie o ocieplenie kolorów). Zobacz, porównaj
oki zrozumiełem - fajnie to zrobiłes
Robiłem ze statywu i jakos nie do konca jestem zadowolony-nawet sporadycznie ustawialem samowyzwalacz a po skonczonych fotkach zauwazyłem ze stabilizacji nie wyłaczyłem-czy to moglo miec wpływ ze wiekszosc fotek była poruszona-zamazana?
i co powinienem wiedziec na przyszlosc zeby cały obraz był klarowny a -w sensie zeby caly kadr był ok a nie jakas jego czesc-srodek?prosze o wyjasnienie