anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Pablo :)

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

Pablo :)

Dzis mam wreszcie troche czasu zeby cos dodawac normalnie-bo od zakupu czasu mineło troche ale mało czasu na focenie miałem ale cos tam pstrykalem wiec starsze z poczatku mozecie ocenic-przyjme krytyke na klate :c10

403 ODPOW. 403
Azazel-----
Początkujący

Toś bracie w czwórce i szóstce z rozmiarami pojechał... :c7 Na 24 calach ledwo całość widzę, a z jednej krawędzi kadru na drugą kilka sekund wędruję :c3 A co do samych fotek,
1 - dla mnie za żółto, modelka zlewa się z ziemią i ławką, blondynki bez okularów w jasnej kurtce mógłbym w ogóle nie zauważyć:) Kadr z góry - jeżeli nie wiąże się z nim jakaś historia/anegdotka i nie było to 100% świadome i celowe - to nie wygląda dobrze. Kadr mniej więcej z poziomu oczu mógłby wyglądać IMO ciekawiej.
2 - zdecydowanie za ciasno. Sam pomysł fajny, ale bardziej by mi się to widziało jakby modelka siedziała pod małym kątem tak by było widać kierunek wzroku, i zostawione miejsce przed nią w kierunku gdzie patrzy właśnie. Bo tak, fotka kojarzy mi się z fotkami z n-k, gdzie z grupowego spośród 15 osób wycinamy siebie:)
3 - fajna. Banalna, jak większość zachodów słońca - ale co z tego. Przyjemnie się patrzy, sporo tam spokoju. Fajnie że masz ludzi w kadrze. Niefajnie że trochę krzywo - o czym wyżej pisano;)
4, 5 - ja jestem na nie. Nie podchodzą mi takie kadry, wzrok jest taki...pozowany. Mydło. Do tego czwórka jest tak wielka że pory na skórze niemal że widać:) Ale fajnie że eksperymentujesz próbujesz i szukasz ciekawych kadrów.
6 - za BuBu_ - do wykadrowania. Znowu trochę mydło (wyostrzałeś?):/ I jak dla mnie trochę przepalone, za jasno ogólnie.

Także nie dawaj Alfince odpoczywać i czekamy na więcej;)
Pzdr!

pablo_duch
Początkujący

dziekuje i nie poddaje sie -cwicze i bede cwiczyc nadal

pablo_duch
Początkujący

az sie boje ale kto nie ryzykuje ten nie wie
kolejne zebyscie mnie nie dobili

Bertone.
Poszukiwacz

7 - centralnie , nie wyraźnie i jak już to kadr pionowy :c9

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
BuBu__
Początkujący

za poprzednikiem... ale spokojnie, próbuj dalej ;)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

za poprzednikami plus ja bym bardziej jednak otworzył = skrócić czas, żeby widać było pojedyncze kropelki

pablo_duch
Początkujący

kolejne to krytyki-czy nadal bolesnej?

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

9 - przeszkadza ten nieostry badylek na pierwszym planie

destin6
Poszukiwacz

no "balociki' ładne :thumbsup:

witsu------
Początkujący

Ładne zdjęcia.
Te duże do zmniejszenia, bo się źle ogląda.