anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Paranoidalna - próby. :)

paranoidalna
Początkujący

Paranoidalna - próby. :)

Hej, jakiś czas temu pisałam u Was na forum i wstawiłam kilka fotek, ale większość z nich była zrobiona innym aparatem niż a350. Dzisiaj korzystam tylko z tego sprzętu. Mam 14 lat z fotografią próbuję (bo to chyba najwłaściwsze słowo) się zaprzyjaźnić od niecałego roku.

1. Tak się nieskromnie pochwalę, że dostałam za to zdjęcie polecane na fbl. :D Jeżeli się bliżej przyjrzeć, to bardzo drażnią mnie szumy.
2. Mała zabawa z balansem bieli, chyba za mocno modelkę zblurowałam.
3. Widzę sama 2 błędy - zabrakło ostrości i prześwietlenie przy lewych uchu.

Mam nadzieję, że skomentujecie i wytkniecie mi więcej błędów z wielką satysfakcją. :D
modelowała: Natalia http://maxmodels.pl/xnatashx.html" target="_blank

41 ODPOW. 41
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

oprócz wymienionych przez Ciebie błędów, powiem tylko tyle, że tak mocny makijaż na tak młodej buźce to nie za bardzo :rolling_eyes:

jeśli Ty w wieku 14 lat zaczynasz portrety robić, to ja się boję jaki będzie Twój poziom w moim wieku :shock:

:nauseated_face:

BuBu__
Początkujący

Kris, zebyś widział moje 12-letnie uczennice w PEŁNYCH make-upach na wieczorku zakończenia 6 klas... no i niestety, mi też makijaż też ciut nie pasi, w tym wieku to Bóg robi makijaż :P
ale poza tym portrety naprawdę świetne :shock: to świetne, że zaczynasz w tak młodym wieku i to z takimi efektami! :D

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Nic dodać nic ująć. Dobry początek :c4

Melanie------
Początkujący

ciekawe zdjecia ;)
gratuluje polecanych ;d

i mam jedno pytanie ^^
moglabys mi podac adres swojego fbl? ; >

paranoidalna
Początkujący

hej. tym razem wracam po dość długiej przerwie. aparat w naprawie, wyjazdy i tak dalej.
miałam przyjemność wypróbować Sigmę DC 18-50mm 2.8, wolałam wypożyczyć 1.4, ale dziękujemy za urozmaicone oferty sigma pro centrum w Bydgoszczy :P

muszę kupić blendę. jaką polecacie?
modelka: Laura

docentstopczyk
Początkujący

albo ja jestem zaspany albo te foty są nieostre

paranoidalna
Początkujący

albo ja jestem zaspany albo te foty są nieostre

może to przez kompresję i robiłam zdjęcia bez stabilizacji, bo ktoś mądry mi ją wyłączył :x

edit: porównałam do tych na kompie i faktycznie skompresowane ;/

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Za wyjątkiem 4. biorąc pod uwagę wiek osób z obu stron obiektywu, wszystkie moim zdaniem zasługują na uznanie. Jeśli nie są to kadry żywcem wyrwane z tego Vogue'a...