anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Phillips - amatorska galeria

profile.country.pl_PL.title
spolPhillips1kvmyk
Początkujący

Phillips - amatorska galeria

Witam wszystkich :c37
Jestem nowy na forum i tu będę umieszczał moje fotki do oceny i krytyki :)
dsc04301x.jpg
dsc04771q.jpg
dsc04978q.jpg

Na razie to tyle, jak będą ocenki to wstawię coś nowego ;)

Pozdrawiam :)

31 ODPOW. 31
Nerfous
Początkujący

Moim zdaniem zdjęcia są ok, ale raczej trochę za ciemne, szczególnie 2 i 3(a może to mój monitor jest za ciemny?).Druga sprawa-nie umieszczaj głównego tematu na środku-przeczytaj o złotym podziale zdjęcia.Ogólnie nie jest źle!

profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

1. - Skrzydełka ostre, jeżeli o to Ci chodziło to fajnie :smileythumbsup:, szkoda że jak patrzę na resztę to jakoś robi mi się nie dobrze i głowa zaczyna boleć, nie że źle oczywiście może to mój monitorek :nauseated_face:
2. - Jak by obiekt nie był centralnie to jużwtedy chyba nic dodać nic ująć, ale wiem zrobiłeś tak żebyśmy mieli o czym pisać :c18 :nauseated_face:
3. - Fajna minka, dobrze że wybrałeś BW, i fajnie że tylko pyszczek kociaka jest ostry :D

robert4you
Początkujący

Nerfous napisał(a):

Moim zdaniem zdjęcia są ok, ale raczej trochę za ciemne, szczególnie 2 i 3(a może to mój monitor jest za ciemny?).Druga sprawa-nie umieszczaj głównego tematu na środku-przeczytaj o złotym podziale zdjęcia.Ogólnie nie jest źle!

Przy makro złote/srebrne/partyjne podziały raczej nie mają zastosowania i wiele fotografii makro kadrujemy centralnie.

Nerfous
Początkujący

robert4you napisał(a):

Nerfous napisał(a):

Przy makro złote/srebrne/partyjne podziały raczej nie mają zastosowania i wiele fotografii makro kadrujemy centralnie.

Nie do końca z tobą się zgodzę w tej kwestii.Jest to jednak galeria, i nie róbmy tu bałaganu.

spolPhillips1kvmyk
Początkujący

NUFKI sztuki, łopian bodajże :c34
dsc06797r.jpg

dsc06799m.jpg

ale wiem zrobiłeś tak żebyśmy mieli o czym pisać :c18 :nauseated_face:

no pewnie :P

spolPhillips1kvmyk
Początkujący

pare świerszczy :thumbsup:
dsc06557yr.jpg
dsc06768.jpg

Bertone.
Poszukiwacz

Witam
6 - szkoda , że przeszkadza ta trawka
7 - trochę zlewa się z otoczeniem

Odnośnie 4 ostatnich zdjęć , centralnie kadrujesz. Wyostrzasz fotki po zmniejszeniu ?

Pozdrawiam

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
spolPhillips1kvmyk
Początkujący

Po przerwie :thumbsup:
DSC06115.JPG
DSC07337.JPG
DSC07363.JPG

tak, fotki wyostrzam minimalnie :)

spolPhillips1kvmyk
Początkujący

chyba bardzo kiepskie mam te fotki bo nikt nie komentuje ;/