Podziel się wrażeniami!
A700 w reku od kilku miesiecy.Premiera na tegorocznym Rajdzie Polski,eliminacji WRC w Mikolajkach.
Pozdrawiam.
poza wiewiórki fajoska -samo zdjecie nie porwało ale moment tak
Monza/Venezia
Pozdrawiam
Siemanko
A-no mi sie podoba
B-tez ale mniej
C-fajne ,wyglada jakby mial powiedziec-CO SIE PATRZYSZ
D-podoba mi sie-pozdrów Kobitke
pozdrawienia dla Was
A kiedy F1 ? :smileytwisted:
Warunki do robienia zdjec na Monza byly dosc niefortunne ze wzgledu na wysokosc siatek odgradzajacych tor od trybun.Poza tym przy panningu przyslona leci na duzo ponad 20 i ponownie wylazly mi farfocle. :smileyevil:
A wyszło naprawdę fajnie :smileythumbsup: . Jedynie uwagi mam do rDSC01122.jpg. Po pierwsze ostrość powinieneś trzymać bardziej na przodzie bolidu, po drugie troszkę mniej niepotrzebnego dołu, a po trzecie mogłeś jednak pozbyć się tych syfów. Generalnie wyszło bardzo, bardzo.Monty napisał(a):
Warunki do robienia zdjec na Monza byly dosc niefortunne ze wzgledu na wysokosc siatek odgradzajacych tor od trybun
Dodam jeszcze,ze mialem do dyspozycji mega ciezka armate 300 f2.8 i na dobra sprawe bylo piekielnie niekomfortowo nim operowac.Przy okazji potezne podziekowania dla Harnasia za udostepnienie tego szkla
Monty napisał(a):
Dodam jeszcze,ze mialem do dyspozycji mega ciezka armate 300 f2.8 i na
Grzesiu,
Juz jakis czas temu mialem tu wystosowac pytanie dlaczego przy panningu przyslona wedruje hen hen daleko.
Pamietam poprzednia sytuacje z analogicznym manewrem panningu gdzie stosujac 70-300 G z nominalnie kiepskim swiatlem przeslona wskazala mi 22.
Chyba musze solidnie wtopic sie wzrokiem w jakas lekture o technikach panningu.
Szkoda,ze sg_cezar nie mieszka za sciana
Pozdrawiam
Monty napisał(a):
Grzesiu,
Juz jakis czas temu mialem tu wystosowac pytanie dlaczego przy panningu przyslona wedruje hen hen daleko.