anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Prosze o sugestie

kubus_puchatek76
Początkujący

Prosze o sugestie

Witam to sa moje pierwsze fotki i bardzo bym prosib o opinie i rady czy sa dobre czy tez moze kiepskie .

20 ODPOW. 20
profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

3 :thumbsup:

Azazel-----
Początkujący

Z wrzuconych również najbardziej jestem za 3'ką nr dwa (tj łabędź :) ).
Aczkolwiek łabędzie na wodzie osobiście bardziej mi się podobają w dostojnej pozycji, z wysoko wyciągniętą głową itd, niż gryzące się pod... ;)

Pomijając kwestie techniczne o których przedmówcy pisali, zastanawiam się co chciałeś nam na tych zdjęciach pokazać:) Tzn nie zrozum mnie źle - zdjęcia możemy robić (prawie) wszystkiemu, i jeżeli mają być pamiątkami z bycia w jakimś miejscu z przeznaczeniem najdalej do albumu rodzinnego - to ok. Publiczne galerie internetowe natomiast - są niestety albo stety - dużo bardziej wymagające :)

Coś czego sam nie umiem, a chciałbym/staram się nauczyć - to pokazywać proste rzeczy w piękny sposób :) I nie mam tu bynajmniej na myśli Photoshop'a czy czegoś w tym stylu;)
A dobre zdjęcie, to właśnie takie którego nie trzeba tłumaczyć.

Także walcz Kubusiu walcz;) Wstawiaj dużo fotek, i uczmy się od siebie nawzajem ;)

Pozdrawiam!

kubus_puchatek76
Początkujący

Moje nastepne zdjecia co o nich sadzicie .

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

łabądź - za ciasny kadr, poza tym przesunęłabym głowę ptaka w kadrze bardziej na bok.
słońce - :o duże brawa! kolory, kadr, mgła nad jeziorem - obłędnie piękne :c4 :c4 :c4

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Po pierwsze - numeruj fotki ;)
łabędź nic szczególnego, ciemno, ciasno, centralnie
slonce - ok, ale centralnie, w sumie dużo nieba można było zejść z kadrem niżej plus linia energetyczna albo telefoniczna kto to tam wie - do występlowania

kubus_puchatek76
Początkujący

Nastepne

Creatoor
Początkujący

Witam i polecam mój obowiązkowy zestaw :slight_smile:

http://www.fotografuj.pl/Article/ABC_kompozycji_-_regula_trojpodzialu/id/60

http://www.fotografuj.pl/Article/ABC_fotografii_kompozycja/id/172/page/1#content

BuBu__
Początkujący

słońce- najlepsze foto jakie wstawiłeś :thumbsup: świetny kadr i kolory :)

witsu------
Początkujący

A mnie to się najbardziej ostatnie zdjęcie podoba :-)

doslav.
Poszukiwacz

witsu napisał(a):

A mnie to się najbardziej ostatnie zdjęcie podoba :-)

I mnie, i mnie! :smileythumbsup: