Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Fotografuję (powiedzmy) od kilku miesięcy.
Proszę o uwagi i cenne wskazówki
Faktycznie gdybyś miał możliwość mieć ich od frontu - tak jak prawi Corolful - mogłoby być ciekawie, dostojniej
Dziękuje za odwiedziny i dodane kolejne.
czasem nie jest krzywo ?
ogolnie mnie sie podoba
weku rozumiem że chcesz pomóc, ale pozwól autorowi się ustosunkować do twojego zdania. a może autor chciał żeby się wylewało? czasami pokazujemy swoje wizje zdjęć innych autorów, ale tutaj chyba niepotrzebnie.
czasem nie jest krzywo ?
weku rozumiem że chcesz pomóc, ale pozwól autorowi się ustosunkować do twojego zdania. a może autor chciał żeby się wylewało? czasami pokazujemy swoje wizje zdjęć innych autorów, ale tutaj chyba niepotrzebnie.
Hmm to powiem tak :
Stwierdzenie "ze taki miałem zamiar" byłby zbyt mocno przesadzony. Zdjęcie zostało zrobione kilka miesięcy temu, gdzie raczej nie zastanawiałem sie nad zadną krzywizna
Po prostu zaakceptowalem to zdjecie i raczej bym go "nie prostowal".
Zgodze sie tez z mat_czok. Fotografia jest jednak sztuką (moze nie w moim wykonaniu ), więc wizja często jest osobista, choc może innej osobie może się nie spodobać.
Do Wieku:
Z drugiej strony jednak, dobrze jest poznać, jak inna osoba widziałaby daną fotografie. Więc nie było potrzeby usuwania. Ja sie nie obraze
Jak się dokładnie przyjrzeć to zdjęcie nie jest aż tak krzywe jak się wydaje na pierwszy rzut oka... Niemniej proste też nie jest Jeśli taka była wizja autora to niech tak pozostanie.
Przednie kolorki
Dziękuje za odwiedziny:)
fajnie wygladaja chmury na wiezami...
Ostroda?