anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

rabarbar-----
Początkujący

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

Kilka zdjec na start ,oczekuje ostrej krytyki ;)

322 ODPOW. 322
profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

54 i 58 bardzo fajne :thumbsup:

rabarbar-----
Początkujący

colorful napisał(a):

z poprzedniej wrzuty - parasolki są świetne, to z piaskiem też by było naprawdę dobre, tylko ta winieta nie pasuje...

taka fajna winietke serwuje mi filtr polaryzacyjny po starym aparacie na 58mm + przejsciowka .czsem nie ma wyjscia :P

colorful napisał(a):

z ostatniej - 58 bardzo dobre, ale ja bym skierowała się w stronę chłodniejszych barw :)

hmm..sprobojemy , sprobojemy :)

ludzik82r
Początkujący

58 :thumbsup:

witsu------
Początkujący

Z ostatnich najbardziej podobają mi się zdjęcia 54 i 58. HDR mocno przesadzony. Popatrz jakie dziwolągi powychodziły na niebie.

rabarbar-----
Początkujący

dziekuje ze komentarze.odnosnie hdr.tak lepjej ?

Bertone.
Poszukiwacz

Takie jakieś rozmazane :|

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
rabarbar-----
Początkujący

bo wiało ! :P a nie mam haka na obciazenie w statywie, o jakims genijalnym rozwiazaniu tego problemu nie mialem czasu myslec ;]

Bertone.
Poszukiwacz

rabarbar napisał(a):

bo wiało ! :P a nie mam haka na obciazenie w statywie, o jakims genijalnym rozwiazaniu tego problemu nie mialem czasu myslec ;]

Uff... dobrze , że aparat nie ucierpiał na tym :smileythumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
rabarbar-----
Początkujący

Bertone napisał(a):

Uff... dobrze , że aparat nie ucierpiał na tym :thumbsup:

moj aparat juz sporo przed wyjazdem wycierpial ,jakby sie wtedy jeszcze cos stalo to chyba sam bym go z klifu zrzucil, wychodzilo by to na jakas klatwe woo-doo :)

Bertone.
Poszukiwacz

rabarbar napisał(a):

to chyba sam bym go z klifu zrzucil

:? :shock: