anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

rabarbar-----
Początkujący

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

Kilka zdjec na start ,oczekuje ostrej krytyki ;)

322 ODPOW. 322
rabarbar-----
Początkujący
profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

rabarbar napisał(a):

takie sobie okazyjne...

... pstryki ;)
69 i 70 - jakoś nie przemawiają do mnie , zdjęcia wygląda tak jakby były robione przypadkiem

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
rabarbar-----
Początkujący

niestety jestem tego świadom jak wyglądają :P to tylko jak w tytule okazyjnie :) jakaś nie zimowata ta zima , wena mnie totalnie opuscila :cry:

Bertone.
Poszukiwacz

rabarbar napisał(a):

...wena mnie totalnie opuscila :cry:

Nie przejmuj się ;)
Mnie tez opuszcza ale szybko powraca ... :smileymrgreen:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
doslav.
Poszukiwacz

69 - ciekawe co w tej papierowej torbie może być :c2 Bo w foliowej reklamówce to pewnie zakupy? ;)
70 - nawet jak dla mnie ciemnawo (nie mylić z "nastrojowo")...

A wena?.. U mnie nigdy nie oddalała się zbytnio. Ot na taką odległość coby po góra trzech tygodniach być nazad :D I zawsze wracała z fajnymi pomysłami :thumbsup:
Twoja jest młodsza to też się nie będzie włóczyć zbyt długo... Czego z całego serca życzę :thumbsup: :D

rabarbar-----
Początkujący

Dzięki za wsparcie :D a takiego ptaszka udało się z nowo nabytej flinty ustrzelić. tak mi się zdaję, że to Gil

Bertone.
Poszukiwacz

Nie wiem czy to gil - ale zaj.... ptaszorek :thumbsup:

Starosta.
Początkujący

72 lepsza ;)

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Nie jestem fanką "birdwatchingu", ale dla takich fotek gotowa bym była pomarznąć którąś godzinkę na dworze! Bardzo przyjemne w odbiorze.

doslav.
Poszukiwacz

Usiadł ostatnio taki właśnie ptaszorek dwa metry ode mnie i na wysokości +/- 1,5m czyli idealnie nieomal a ja go nie ustrzeliłem :cry: Bo sobie pomyślałem, że zanim wyciągnę aparat z torby, włączę itd. to pewnie dawno go nie będzie. I tylko się na niego gapiłem :shock:
Odleciał...
Po kilku minutach :smileyevil:

:slight_smile:

Bardzo fajnie ustrzelony :thumbsup: :D