Podziel się wrażeniami!
Kilka zdjec na start ,oczekuje ostrej krytyki
no, moze jeszcze jedno dam , zaluje ze z poprzednim aparatem na zadnym forum nie buszowalem ,bo taka krytyka wydaje mi sie naprawde pomaga
rabarbar napisał(a):
jeszcze jedno zdjecie na dzis, rok czekalem az zaożą te pole, bo naprawde dokladnie wokol lasu to robia
rabarbar napisał(a):
no, moze jeszcze jedno dam , zaluje ze z poprzednim aparatem na zadnym forum nie buszowalem ,bo taka krytyka wydaje mi sie naprawde pomaga
Tomek69N napisał(a):
rabarbar napisał(a):
jeszcze jedno zdjecie na dzis, rok czekalem az zaożą te pole, bo naprawde dokladnie wokol lasu to robia
zaorają po mojemu ale życie pokaże może się przyjmie Twoja forma...Blade to niebo ale poza tym jestem na tak
Tomek69N napisał(a):
rabarbar napisał(a):
A kto ci krytykę serwuje? Wszyscy chwalą za dobre początki
no , nie wyszlo mi te wstawienie zdjecia, teraz mysle bedzie
Tomek69N napisał(a):
Blade to niebo
jestem dyslektykiem i wogole slonce za mocno tej nocy swieci, czepiacie sie szczegolow, niech bedzie zaorają
mnie siedzi. taka bardziej wyrafinowana fota z Kalendarza Rolnika ... fajna i nieostrość jak najbardziej pasuje
Tomek69N napisał(a):
rabarbar napisał(a):
zaorają po mojemu ale życie pokaże może się przyjmie Twoja forma...Blade to niebo ale poza tym jestem na tak