anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

rabarbar-----
Początkujący

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

Kilka zdjec na start ,oczekuje ostrej krytyki ;)

322 ODPOW. 322
rabarbar-----
Początkujący

no, moze jeszcze jedno dam , zaluje ze z poprzednim aparatem na zadnym forum nie buszowalem ,bo taka krytyka wydaje mi sie naprawde pomaga

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

rabarbar napisał(a):

jeszcze jedno zdjecie na dzis, rok czekalem az zaożą te pole, bo naprawde dokladnie wokol lasu to robia :)

zaorają po mojemu ale życie pokaże może się przyjmie Twoja forma...Blade to niebo ale poza tym jestem na tak ;)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

rabarbar napisał(a):

no, moze jeszcze jedno dam , zaluje ze z poprzednim aparatem na zadnym forum nie buszowalem ,bo taka krytyka wydaje mi sie naprawde pomaga

A kto ci krytykę serwuje? Wszyscy chwalą za dobre początki :)

docentstopczyk
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

rabarbar napisał(a):

jeszcze jedno zdjecie na dzis, rok czekalem az zaożą te pole, bo naprawde dokladnie wokol lasu to robia :)

zaorają po mojemu ale życie pokaże może się przyjmie Twoja forma...Blade to niebo ale poza tym jestem na tak ;)

zaorzą jest ok :)

docentstopczyk
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

rabarbar napisał(a):

A kto ci krytykę serwuje? Wszyscy chwalą za dobre początki :)

chwalenie też czasami pomaga :)

rabarbar-----
Początkujący

no , nie wyszlo mi te wstawienie zdjecia, teraz mysle bedzie

Creatoor
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

Blade to niebo

Dokładnie

rabarbar-----
Początkujący

jestem dyslektykiem i wogole slonce za mocno tej nocy swieci, czepiacie sie szczegolow, niech bedzie zaorają :P

docentstopczyk
Początkujący

mnie siedzi. taka bardziej wyrafinowana fota z Kalendarza Rolnika :) ... fajna i nieostrość jak najbardziej pasuje

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Tomek69N napisał(a):

rabarbar napisał(a):

zaorzą jest ok :)

słusznie