Podziel się wrażeniami!
Kilka zdjec na start ,oczekuje ostrej krytyki
a skad wiadomo gdzie ów komar przebywal wczesniej przed zasiadnieciem do stolu ? zwyczaj nakazuje by zalatwic swe sprawy przed a nie w trakcie konsumpcji (sprawy zwiazane z g***** rzecz jasna, a co komar z nim robi to jego sprawa, możliwy fetysz )
rabarbar napisał(a):
a skad wiadomo gdzie ów komar przebywal wczesniej przed zasiadnieciem do stolu ? zwyczaj nakazuje by zalatwic swe sprawy przed a nie w trakcie konsumpcji (sprawy zwiazane z g***** rzecz jasna, a co komar z nim robi to jego sprawa, możliwy fetysz )
a czy kazda kupa musi byc zajeta przez muche ? komar nie moze sobie pokryjomu czegos uczknac ? ze malaria to co? dyskryminacja?
dziekuje za mile przywitanie w galerii, ale na dzis juz koniec, czas przygotowan na tydzien prac nocnych,
rabarbar napisał(a):
dziekuje za mile przywitanie w galerii, ale na dzis juz koniec, czas przygotowan na tydzien prac nocnych,
rabarbar napisał(a):
3 kolejne pstryki, co do pejzażu prosze powiedziec co by moznabylo poprawic by byl lepszy,pozostale oczywiscie tez ale glownie chodzi mi o 4 c , czy wogole mozna takie cos pejzazem zwac
4c. Nie wiem co dla Ciebie było tam ważne na tym zdjęciu ale pozwoliłem sobie zaingerować trochę. Mam nadzieję, że nie spaprałem wg Ciebie. Po mojemu można by zrobić tak:
...tylko trochę tu teraz pusto
4b. za ciemne a 4a. dość ciekawe.
oryginał bardziej mi siedzi. gdyby był tylko deko jaśniejszy
blekenłajty superanckie!
Niefortunnie mi wyszedł horyzont w połowie ale te ćwiartki drzew w lewym mi nie leżały jakoś. Widok był ciemny, mało kontrastowy i bez koloru.