anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

rabarbar-----
Początkujący

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

Kilka zdjec na start ,oczekuje ostrej krytyki ;)

322 ODPOW. 322
rabarbar-----
Początkujący

a skad wiadomo gdzie ów komar przebywal wczesniej przed zasiadnieciem do stolu ? zwyczaj nakazuje by zalatwic swe sprawy przed a nie w trakcie konsumpcji (sprawy zwiazane z g***** rzecz jasna, a co komar z nim robi to jego sprawa, możliwy fetysz )

docentstopczyk
Początkujący

rabarbar napisał(a):

a skad wiadomo gdzie ów komar przebywal wczesniej przed zasiadnieciem do stolu ? zwyczaj nakazuje by zalatwic swe sprawy przed a nie w trakcie konsumpcji (sprawy zwiazane z g***** rzecz jasna, a co komar z nim robi to jego sprawa, możliwy fetysz )

komary nie stołują sie z muchami. mam sąsiada entomologa ;)

rabarbar-----
Początkujący

a czy kazda kupa musi byc zajeta przez muche ? komar nie moze sobie pokryjomu czegos uczknac ? ze malaria to co? dyskryminacja?

rabarbar-----
Początkujący

dziekuje za mile przywitanie w galerii, ale na dzis juz koniec, czas przygotowan na tydzien prac nocnych,

docentstopczyk
Początkujący

rabarbar napisał(a):

dziekuje za mile przywitanie w galerii, ale na dzis juz koniec, czas przygotowan na tydzien prac nocnych,

podsumowując - dobre wejście ;)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

rabarbar napisał(a):

podsumowując - dobre wejście ;)

łotewer skonczyliśta zboczeniem z tematu :smileyhappy:

rabarbar-----
Początkujący

3 kolejne pstryki, co do pejzażu prosze powiedziec co by moznabylo poprawic by byl lepszy,pozostale oczywiscie tez ale glownie chodzi mi o 4 c , czy wogole mozna takie cos pejzazem zwac :P

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

4c. Nie wiem co dla Ciebie było tam ważne na tym zdjęciu ale pozwoliłem sobie zaingerować trochę. Mam nadzieję, że nie spaprałem wg Ciebie. Po mojemu można by zrobić tak:

...tylko trochę tu teraz pusto :(
4b. za ciemne a 4a. dość ciekawe.

docentstopczyk
Początkujący

oryginał bardziej mi siedzi. gdyby był tylko deko jaśniejszy :)

blekenłajty superanckie!

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Niefortunnie mi wyszedł horyzont w połowie ale te ćwiartki drzew w lewym mi nie leżały jakoś. Widok był ciemny, mało kontrastowy i bez koloru.