anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Lictor coś nowego i innego

profile.country.pl_PL.title
kudanil58
Poszukiwacz

Re: Lictor coś nowego i innego

Pierwsze kroki :nauseated_face:

154 ODPOW. 154
profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

9 bardzo ciekawa tematycznie

Bertone.
Poszukiwacz

9 - nawet z tym centralnym kadrem podoba mi się :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
kudanil58
Poszukiwacz

Wypad na Liban i pierwsze próby portretu

Bertone.
Poszukiwacz

11 - zdecydowanie za ciemne i jeszcze ten drut :rolling_eyes:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
kudanil58
Poszukiwacz

To może tak jaśniejsze a co do drutu wszystkie go mają taki pomysł :smileyredface: :rolling_eyes:

doslav.
Poszukiwacz

No skoro koncepcja była druciana to tak ma być :thumbsup: Do mnie nawet przemawia :thumbsup: :D
Gdybym już musiał się czepiać - nie podoba mi się ten kolec w oku na 11-ce. Jakoś tak niezbyt estetycznie to wygląda no i oczy w portrecie są najważniejsze (czasem)...

Nieźle :thumbsup: :D

nigma-----
Poszukiwacz

Fajna miejscówka ostatnio jak tam byłem to strasznie wszystko zarośnięte i nie bardzo dało się chodzić. Będę musiał się wybrać ponownie jak tylko będzie jakaś ładna pogoda.

kudanil58
Poszukiwacz

Witam 3 zdjęcia zrobione na koncercie w Krakowie na WOŚP w klubie studencik Żaczek. Proszę o opinie bo w temacie tego typu zmieć nie mam żadnego doświadczenia :c6

wojtek0
Początkujący

Przy zdjęciach w słabo oświetlonym pomieszczeniu spokojnie możesz robic fotki przy iso 400 oraz 800 czasem robię nawet przy 1600 ,na zdjęciach które pokazałeś było mało ruchu i dlatego wyszły całkiem całkiem nawet przy iso 100 ,ale gdyby było bardziej dynamicznie miałbyś wyraźnie poruszone- powodzenia

Bertone.
Poszukiwacz

Trzy ostatnie - :thumbsup:
Mi osobiście się podobają - dobrze Ci wyszły :c4