anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

zachciało mi się dzisiaj eksperymentów robiłem fotki na ustawieniu aparatu czarno biały zawsze dopiero na kompie zamieniam na b/w do tego jeszcze iso800...

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Ale to przecież żaden błąd... Ostatnio miałem podobnie i nazwałem to "doświadczeniem" :D
Różnica niewielka ale samopoczucie +3 :nauseated_face:

A poza tym zawsze można ciut poprawić ;) Oczywiście jeśli uznasz, że należy...

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

doslav napisał(a):

Ale to przecież żaden błąd... Ostatnio miałem podobnie i nazwałem to "doświadczeniem" :D
Różnica niewielka ale samopoczucie +3 :nauseated_face:

A poza tym zawsze można ciut poprawić ;) Oczywiście jeśli uznasz, że należy...

no próbowałem je trochę rozjaśnić ale nie ładnie to wygląda po rozjaśnieniu więc zostawiłem tak jak jest zresztą fotki robiłem z +2ev więc powinny być bardzo jasne wyszło jak wyszło wkońcu trzeba eksperymentować ;)

doslav.
Poszukiwacz

Tak jak było to też nie tragedia :slight_smile:

Poza tym ja to akurat jestem wielbicielem ciemnej strony mo.... eee ten... fotografii więc dla mnie całkiem strawne ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

efekt wczorajszych eksperymentów z kulkami (pozostałość po butelce jacka) jak zawsze czekam na surową ocenę i wytknięcie wszystkich błędów ;)

jareklubicz.
Poszukiwacz

Witam 108 fajne coś ma w sobie :thumbsup: natomiast kulki w BW jakoś mi nie pasują ;)

BuBu__
Początkujący

jak wyżej, 108 ma to coś, fajnie wyszło :)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Z dwóch kulkowych bardziej b&w, bo źródło światła na kolorowym ujęte być wg mnie nie powinno.
Trzy zdjęcia z różnych bajek ale żadna nie wpada mi w oko.
Tancerz za bardzo rozmyty - masz bardziej zmrożone?
Nalot krzywy i jakoś kadrowany za szeroko i koloru za dużo a tytułowy prawie niezauważalny.
Przed krzyżem jakom Polak chylę czoło lecz w jakim celu zrobiony?
To moja opinia subiektywna, człowieka zamkniętego w pomieszczeniu gdy za oknem kiepska aura, stąd mój syczący negatyw ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Tomek69N napisał(a):

Z dwóch kulkowych bardziej b&w, bo źródło światła na kolorowym ujęte być wg mnie nie powinno.
Trzy zdjęcia z różnych bajek ale żadna nie wpada mi w oko.
Tancerz za bardzo rozmyty - masz bardziej zmrożone?
Nalot krzywy i jakoś kadrowany za szeroko i koloru za dużo a tytułowy prawie niezauważalny.
Przed krzyżem jakom Polak chylę czoło lecz w jakim celu zrobiony?
To moja opinia subiektywna, człowieka zamkniętego w pomieszczeniu gdy za oknem kiepska aura, stąd mój syczący negatyw ;)

dzięki za opinie :)
poprawiona wersja nalotu wydaje mi się że lepiej ;)
tancerza niestety nie mam bardziej zamrożonego chodziło mi o to żeby był taki rozmazany :)