anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ronie - czasem żartem, czasem serio :)

ronie-----
Początkujący

ronie - czasem żartem, czasem serio :)

Witam wszystkich
chciałbym pokazać kilka moich eksperymentów :D ale i nie tylko
z góry dzięki za oceny

111 ODPOW. 111
profile.country.pl_PL.title
jmw.w-----
Nowicjusz

ptaszek chyba najlepszy. W pozostałych dwóch brak ostrości. A szkoda, bo gdyby była ostrość to 2 mogłaby być bardzo ciekawa :)
czekam na kolejne zdjęcia :)

ronie-----
Początkujący

Dzięki za opinie. No cóż, muszę zainwestować w lepszy obiektyw :) No i podszkolić się, oczywiście ;)

kolejne 3

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

no zdjęcia nie są zbyt ostre spróbuj przymknąć kita do f/8 i będzie już dużo lepiej ;)

ronie-----
Początkujący

Dziękuje za wskazówkę :)

BuBu__
Początkujący

zdjęcia fajne, masz ciekawe pomysły, ale szkoda właśnie trochę tego braku ostrości ;)

ronie-----
Początkujący

Jestem kompletnym amatorem, wciąż się uczę, poprawie w przyszłych fotach to, co było zrobione źle w poprzednich i będzie ok :)

Kolejna porcja
tym razem eksperymenty z HDR
(oprócz 7.)

colorful-----
Początkujący

ronie napisał(a):

Dzięki za opinie. No cóż, muszę zainwestować w lepszy obiektyw :) No i podszkolić się, oczywiście ;)

polecałabym najpierw to drugie - niejedna osoba na tym forum udowodniła, ze kitem można ;)

co do zdjęć - masz ciekawe pomysły, szkoda, że zdjęcia nieostre - pisali o tym poprzednicy.
podoba mi się rondo nocą - tylko mam wrażenie że leci w prawo...

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

colorful napisał(a):

podoba mi się rondo nocą - tylko mam wrażenie że leci w prawo...

no leci swoją drogą to chyba nie było robione ze statywu bo przy f/11 ta nieostrość to tylko poruszenie może być...

ronie-----
Początkujący

Nieostrość jest przez nieumytą szybę bloku, jak się przyjrzeć to widać nawet kropelki deszczu. No cóż, to narazie tylko początki, nie jakieś mega pro foty :D