Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich!!! Po raz pierwszy mam chwilę i okazję wystawienia swych zdjęć w galerii, więc zapraszam do komentowania.
Message was edited by: Rutek68
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Fajny reportażyk z Czerwonych Wierchów. Obudził wspomnienia (starzeję się, czy co? ) Niektóre z kadrów mam niemal identyczne, choć czarno-białe, ze Smieny (m.in. 307).
Nie rozpieszczała Was pogoda, nie. Ale i tak zdjęcia
307 najbardziej, ale reszta też fajna.
piotruso, 12MaRTiN90, Tadeusz, shprot , dzięki za wizytę i komentarze. Cieszę się że kilka fotek się spodobało, przynajmniej trud wspinaczki się opłacił .
Tadeusz napisał(a):
Fajny reportażyk z Czerwonych Wierchów. Obudził wspomnienia (starzeję się, czy co? ) Niektóre z kadrów mam niemal identyczne, choć czarno-białe, ze Smieny (m.in. 307).
Nie rozpieszczała Was pogoda, nie. Ale i tak zdjęcia
Masz Rutek rację - Czerwone... to tylko 4 szczyty - jeszcze Krzesanica. A wszystkie tam, to Tatry Zachodnie - moja niedokładność - ale podoba mi się nazwa i lubię mówić o Czerwonych Wierchach (ładnie to brzmi) w kontekście Tatr Zachodnich
Trochę jesieni z Jury przy zachodzącym słonku.
To może jeszcze jedno.
Wrzucę dwie jesienne fotki. Stara-nowa galeria to i nowe nr. Zacznę więc :
1.
2.
Ostatnio otrzymałem od kolegi miesięcznik MAT z miłą niespodzianką (choć zgodę na udostępnienie zdjęć wyraziłem). Na rozkładówce znalazła się moja mini foto relacja. Mikołajkowy prezencik
Święta w mieście
3.
Sorry , ale teraz to się nawet zdjęcia wstawić nie da.
Myślę, że to miłe dla Amatora, znaleźć swoje zdjęcia w czasopismie :smileyhappy::smileyhappy::