Podziel się wrażeniami!
Hej!
W zasadzie album miałem tu założyć już dawno.
No cóż, lepiej późno niż wcale
Zdjęcia robię wszystkiemu co mnie zainteresuje... a nawet czasem czemuś co mnie nie zainteresuje też zrobię, czyli pstrykacz amator ze mnie i będę wrzucał różności
Na początek dwa kadry spacerowe.
Zapraszam!
M.
Karolu, mam nadzieję, że jeszcze trochę z Tobą pobędzie. Znając Ciebie miał dobre życie
Ja uważam, że psy trzeba mieć zawsze dwa (bo że trzeba mieć w ogóle, to nie podlega dykusji ). Robi to dobrze im i nam.
Można też mieć sześć, czyli tyle ile teraz jest u mnie.
W kupie raźniej!
mam nadzieję, że jeszcze trochę z Tobą pobędzie. Znając Ciebie miał dobre życie
A ja mam dziś rocznicę odejścia mojego przegubowca ;(
Z łezką w oku patrzę na te bąbelki. Pamiętam jak przyniosłem Gamę do domu...miała 5 tygodni.
Grześ nie smutaj
bierz bąbla od Rysia szczotki są fajne
Szczerze Ci współczuję Grzesiu.
Jednak słuchaj Karola! Bierz psiaka. Co prawda wszystkie maluchy, które są u mnie mają już od dawna właścicieli i znów są pretensje, że psów jest za mało, więc źródło musisz znleźć inne.
Karolu, to ja też się pochwalę... w moim akwrium pojawiło się 15-cie krewetek i jutro będzie jeszcze więcej.
Tym czasem, psy zaczynają jutro drugi tydzień życia i punktulnie zaczynją otwierać oczy. Na razie pierwszy jest chłopak. Gryźć też się zaczynją, już wczoraj widziałem pierwsze walki... prześmiesznie to wygląda jak takie ślepe bąble memłają się tymi bezzębnymi paszczami.
Zapraszam na otwarcie!
Fajne to 48, ale wg mnie przydało by się większe GO
Specjalnie dałem taką GO, żeby bardziej wyeksponować to świeżo otwarte oko.
Dziś nie dam rady wrzucić zdjęcia zdziowego.
Mogę na pocieszenie wczorajsze zapodać.
Dziś nie dam rady wrzucić zdjęcia zdziowego.
Mogę na pocieszenie wczorajsze zapodać.
Tak też zrobię.
Kłębuszek