anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sebol ... głównie bzdety :)

profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik

Sebol ... głównie bzdety :)

Nie miałem zamiaru zakładać galerii ale gdyby ktoś chciał zobaczyć jakieś fotowariacje to służę…

40 ODPOW. 40
profile.country.PL.title
masthere
Nowicjusz

Dlaczego :)? Pierwsza żaba nawet całkiem ciekawa.

Musisz żonę przekonać, że robienie zdjęć jest dla Ciebie ważne. Będzie musiała na początku uzbroić się w cierpliwość, później się przyzwyczai, a kiedyś może sama spróbuje :c20.

profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik
profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik
profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik
profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

Po nicku strasznie trudno domyśleć się jak masz na imię dlatego napiszę brawo Jasiu :thumbsup:
Całkiem fajne robaczki ale liczyłem, że pooglądam ten nowy obiektyw a tu masz...
Kilka sztuk bym chętnie jeszcze przeglądnął.

profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik

Po Twoim nicku to już wcale nie wiem jak masz na imię więc niech będzie pierwsze imię z brzegu ... Marcinie. Mogłem Ci na plenerze pokazać ten obiektyw ale nie chciałem sobie wstydu robić przy Twoich obiektywach :slight_smile:

profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

Sebol napisał(a):

Po Twoim nicku to już wcale nie wiem jak masz na imię więc niech będzie pierwsze imię z brzegu ... Marcinie. Mogłem Ci na plenerze pokazać ten obiektyw ale nie chciałem sobie wstydu robić przy Twoich obiektywach :slight_smile:

Naczytałeś się tych cyferków zboku i co z tego. Każdy wie że obiektyw nic nie warty jak fotograf ch...y i co zrobić musze z tym żyć :smileyhappy:
Zamiast stać do Jacka trzebabyło u mnie sobie coś wypozyczyć 8-)

profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik

10zer napisał(a):

Zamiast stać do Jacka trzebabyło u mnie sobie coś wypozyczyć 8-)

Będę miał to na uwadze na następnym plenerze :c42