Podziel się wrażeniami!
Mam okazję potestować przez jakiś czas "czerwony system" i oto efekty:
Super dziecina i ładnie sfocona.
mama kuby, sadam Ja tylko zrobiłabym jaśniej
Znów pojawia się problem obróbki zdjęć na laptopie, który jest jakiś taki ciemny w odniesieniu do innych monitorów. Obrabiam trochę "na czuja" i czasem wychodzą takie problemy - jak obrabiałem "na gotowo" to na innych monitorach wychodziła niezła żarówa. p.s. Fajnie widzieć kolejne etapy rozwoju małej;)Nie Ty jeden wracasz do starych zdjęć.
Ale się śpiesz, bo niedługo Cię dogonimy. Biorę się za sprzątanie podłogi...
A zdjęcie... Jak zwykle
a jak dla mnie jest fascynacja córcią i małą głębią
minimalnie, ale jednak - nietrafiona GO (przy tak małej GO i "ruchliwym" temacie" o to nie trudno)
a jakby tak przykadrować ? O mniej więcej tak: LINK, nie było tyle zbędnej moim zdaniem przestrzeni dookoła, a i główka znalazłaby się w mocnym punkcie, no i jeśli osoba fotografowana patrzy w kierunku lewego brzegu kadru, to aż się prosi o więcej przestrzeni z lewej strony
O tym samym myślałem, ale nie chciałem wyjść na marudę - tu kwadracik, tam obciąć... :smileyhappy:kris napisał(a):
a jakby tak przykadrować ? O mniej więcej tak:
hovany, kris, Tadeusz
kris napisał(a):
a jakby tak przykadrować ?
Tadeusz napisał(a):
tu kwadracik, tam obciąć...
Ale faktycznie teraz patrząc, mógłbym trochę ciaśniej skadrować, chociaż wersja kris-owa jak dla mnie trochę za ciasno. Coś pomiędzy tymi dwoma wersjami byłoby chyba najbardziej o.k.
pzdr
Żeby nie było, że nie dbam o swoją galerię, to wrzucam kilka zdjęć z Małopolskiego Pikniku Lotniczego. Druga część w dziale "Zbiorowe" razem ze zdjęciami innych użytkowników.
pzdr
Oj, ładne t fotki, podobają mi się i trudno którejś przyznać pierwszeństwo. Przynajmniej tak od razu
28 i 29 do przekadrowania, za duże dysproporcje w wolnej przestrzeni, generalnie całkiem OK!
Ładne te Twoje fruwaje.