Podziel się wrażeniami!
To logo pod podpisem troszku zobowiązuje więc wrzucam trzy moje fotki.
Proszę o Waszą ocenę
No to żeś się przywitał
I tak zaraz ktoś Ci to napisze więc będę pierwszy - numeruj fotki albowiem ponieważ łatwiej się później odnieść do konkretnego zdjęcia
A zdjęcia? Cóż... Najpierw drugie (czarna ramka) nie podoba mi się jakoś i kompletnie nie wiem dlaczego (taki amator ze mnie). Trochę pewnie ta ramka, trochę kolory i ciut ten asfalt na dole ale gdybym miał wypunktować to nie potrafię...
Pierwsza fotka moim zdaniem oddaje klimat więc jest OK, natomiast trzecia zdecydowanie plus za kolory (jak dla mnie). Podsumowując - pierwsza i trzecia podobają się mnie bardzo a druga ciut mniej
Ale się przywitałeś z hukiem, przytupem i co tam jeszcze. Piękny wjazd... Dawaj więcej bo coś mi mówi, że masz jeszcze sporo zaszufladowanych perełek...
A technicznie to niech się fachowcy wypowiedzą
Witaj Brzoza
04 i 88 ładne
ale liczę, że pokażesz się z jeszcze lepszej strony
btw
jak tam zdjęcia ślubne - lampeczka dała radę ?
Witam serdecznie.
Bardzo ładny wstęp. Co prawda jest kilka niedociągnięć co do kadrowania, ale widać, ze masz oko i potencjał . Ładne kolory.
Pozdrawiam
Dzięki za komentarze
doslav napisał(a):
Dawaj więcej bo coś mi mówi, że masz jeszcze sporo zaszufladowanych perełek...
kris napisał(a):
jak tam zdjęcia ślubne - lampeczka dała radę ?
Witam.
Pierwsza trójka niezły początek
1 - bardzo sympatyczna
2 - aż chce się go schrupać
Witam
2. bokehowy mlecz
bardzo Mi sie podoba żywe kolory ale chrupać go nie będę
1. Moja córa Amelia
jak zauważył Starosta sympatyczna fotka miło sie ogląda
pozdrawiam i czekam na następne
Dawno mnie w albumie nie było więc nadrabiam i czekam na komentarze
portrecik bardzo przyjemny, ale lilia normlanie wypas
pierwsze trzy fotki - niezłe przywitanie tylko bez ramek proszę
Amelka śliczna, szkoda, że włoski grzecznie zaplecione brakuje mi w tej fotce tej dzieciecej radochy biegania po łące, chyba , że Amelka taka spokojna z natury.