Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich, to jest pierwsza galeria która tworze jezeli chodzi o zdjecia w moim zyciu. Troszke sie stresuje pokazac moje wypociny no ale mam nadzieje ze na stosie mnie nie spalicie, dopiero sie ucze takze prosze o wyrozumialosc ale bez przesady chcialbym uslyszec co robie zle, co moge robic lepiej, jakies wskazowki. Dam narazie 3 fotki które uwazam za ciekawe, stopniowo co jakis czas bede dodawac wiecej mam nadzieje ze coraz to lepszych zdjec. Zapraszam do ogladania i oceny
no to wypowie się amator...
1 - trochę mdłe kolory zdjęcia... oprócz tych okularów. Odciągają uwagę. I to piwo
A jeżeli ma być z tym piwem to proponuje konwersje B&W
2 - kocisko CI najlepiej wyszło Idealny obiekt do fotografowania.
3 - troszeczkę za centralnie jak dla mnie. Lepiej by wyglądało w kadrze pionowym i z dłuższą ogniskową (70 mm)
hmmm a co jest złego w piwie i to jeszcze takim dobrym jak Prazdroj?
Mi sie ta fota podoba (można by ją deko podrasować w PS)
czego nie jestem w stanie powiedzieć o tym mleczyku
koty zawsze i wszędzie i w każdym kadrze
3 minuty i fota IMO oczywiście wygląda trochę lepiej
Docent przesadziłeś z tymi okularkami chyba a co do samej foty to moim zdaniem za dużo w kadrze, ręce na dole, to "coś" co nie wiem co to jest za dziewczyną rozpraszają uwagę no i kolorki też trochę nie bardzo mi się widzą.
Kotek - ładny
Kwiatek - za Starostą - zbyt centralnie
3 minuty i fota IMO oczywiście wygląda trochę lepiej
Witam
3-ka centralnie, płasko, brak głębi
2-ka ładnie
1 -ka wielki chaos. Nie wiem co fotografowałeś: dziewczynę, piwo, ręce, to coś co sterczy z boku głowy po lewej, okulary...? tło też nie za ciekawe.
1 - kompozycja niezbyt mi się podoba, modelka patrzy sie w prawo a kadrowane centralnie
2 - całkiem fajnie . tylko kadr trochę przesunąć w lewo aby kota więcej było widac
3 - nie przemawia do mnie, zbyt szeroko