anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

simba - moja galeria foto

simba-----
Początkujący

simba - moja galeria foto

Witam wszsytkich , jestem świeżo upieczonym posiadaczem DSLR - A330 , jest to moja pierwsza lustrzanka i chciałbym usłyszeć opinie na temat moich fotografii ..

23 ODPOW. 23
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

simba zapoznaj się dokładnie z zasadami wstawiania zdjęć na forum Zasady wstawiania zdjęć do Foto Galerii Forum Sony (DSLR)

simba-----
Początkujący

chyba teraz będzie dobrze z wystawionymi fotkami

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

2 - nie wyraźna ta dziewczyna
4 - bez tej wolnej wolnej przerwy z prawej strony foto i było by sii ;)
... a Może tak w B&W ? ;)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
simba-----
Początkujący

dzieki za odpowiedź . Na pewno sie poprawie przy następnych , a pierwsze fotki które dałem ??

Bertone.
Poszukiwacz

5 - pstryk , nie zachwyca
3 - mogło być fajne ale szkoda tej uciętej ręki
1- chyba horyzont leci w lewo ;)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
simba-----
Początkujący

Kilka moich nowych fotek . Czekam na oceny i cenne informacje :)

Bertone.
Poszukiwacz

6 - tęcza fajna , może bardziej nasycił bym kolorki ;)
7 - przypadkowy pstryk
8 - zdecydowanie za ciemne :rolling_eyes:

simba-----
Początkujący

Wyszukałem jeszcze jedno foto , mi np. bardzo podobają sie rolory jakie uzyskałem , ale to tylko moja wizja amatora , napewno jeszcze wiele mam do poprawki w tych moich foto .

Bertone.
Poszukiwacz

Miejsce fajne na rybki :)
Co do fotki - nie leci czasem w prawo ;)