anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Skwierzyna - M.A.S.H.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Skwierzyna - M.A.S.H.

już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia :)

164 ODPOW. 164
profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

a tu ważki dwie, nie mogłem bliżej bo się spłoszyły, myślę o raynoxie ale czy warto kupować go do obiektywu 18-70 albo 55-200 ?

Animavillis
Początkujący

7 - szkoda, że nie bliżej, ale niezły 'akt' (może by przykadrować?)

profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

ważki ciekawie złapane :thumbsup:

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Anima villis i Aniqa dzięki za wizytę, no niestety małe i trochę daleko bo jak bliżej podszedłem to zrobiło się mydełko na zdjęciu i uciekły :(

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

mogło być ciekawie :thumbsup: , mam taki ''akt'' w domowej kolekcji ale z Lumixa

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

JennyM napisał(a):

mogło być ciekawie :thumbsup: , mam taki ''akt'' w domowej kolekcji ale z Lumixa

jak tylko pogoda dopisze i już będę miał w plecaku 50 to się wybiorę na łowy waszek ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

a może by tak coś o tych kilku (6) wcześniejszych zdjęciach? :c3

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

Arturro10 napisał(a):

a może by tak coś o tych kilku wcześniejszych zdjęciach? \

oglądałam wcześniej Twoje prace i nie wiem jak to się stało , że nie komentowałam tu.
Kwiatuszki, fajny pomysł tylko kadrowanie zbyt centralne. Architektura, niełatwy temat, pofociłabym więcej szczegółów , same ściany czy łuki, ale to juz takie moje skrzywienie - lubię patrzeć na detale. Fajerwerki ładnie wyszły. Z serii portretowej 1, choć może zbyt centralnie i zbyt dużo tła, twarz się nieco gubi w tym wszystkim, a jest ładnie uchwycona.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

JennyM napisał(a):

Arturro10 napisał(a):

a może by tak coś o tych kilku wcześniejszych zdjęciach? \

Architektura, niełatwy temat, pofociłabym więcej szczegółów , same ściany czy łuki, ale to juz takie moje skrzywienie - lubię patrzeć na detale.

Detale - to co warto uwiecznić w architekturze?

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

JennyM napisał(a):

Arturro10 napisał(a):

a może by tak coś o tych kilku wcześniejszych zdjęciach? \[/quote Z serii portretowej 1, choć może zbyt centralnie i zbyt dużo tła, twarz się nieco gubi w tym wszystkim, a jest ładnie uchwycona.

zawsze można skadrować ;)