anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Skwierzyna - M.A.S.H.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Skwierzyna - M.A.S.H.

już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia :)

164 ODPOW. 164
TheMichal
Początkujący

turniej 3 zabójczy :slight_smile:
Bardzo fajnie widać dynamikę na tych zdjęciach.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

TheMichal napisał(a):

turniej 3 zabójczy :slight_smile:
Bardzo fajnie widać dynamikę na tych zdjęciach.

no fakt widać dynamikę, ale ciężko złapać tą dynamikę bo wszystko dzieje się bardzo szybko, chyba że by panoramować ale to już wyższa sztuka ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

a tu znalazłem zdjęcie wykonane przez mojego tatę (wziął sobie aparat i zrobił, a miał alfę po raz pierwszy w rękach ;) ) focus był ustawiony na manual a jakimś cudem mu się udało :D

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Moje siedzonko ma takie samo obicie.
Takiego stwora też miałem wczoraj w domu.
Tylko to urządzenie do eksterminacji owadów mam w wersji beżowej :slight_smile:

Faktycznie fartowny strzał :thumbsup:

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

doslav napisał(a):

Moje siedzonko ma takie samo obicie.
Takiego stwora też miałem wczoraj w domu.
Tylko to urządzenie do eksterminacji owadów mam w wersji beżowej :slight_smile:

Faktycznie fartowny strzał :thumbsup:

No to mamy sporo wspólnego :D A na koniec sesji udziabał ojca w palec i został przez to eksmitowany z mieszkania ;) a jak już zakupię szkiełko do makro to sam zapoluję na takiego zwierza :D

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

ważka kolejna ;)

profile.country.pl_PL.title
kuraq.
Poszukiwacz

Ważka genialna, szkoda, że nie na jakimś liściu, czy czymś, ale nie można mieć wszystkiego w końcu xD

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

na deskach pomostu też nie jest źle :c8 a jeśli chcesz na liściu to polecam zajrzeć na wcześniejszą stronę ;) heheh

Wojt3k
Początkujący

Nie sposób opisać wszystkie zdjęcia bo jest ich kilka ;)
Ogólnie zdjęcia z zawodów, dziewczyny i dwa świerszcze są spoko. Z tym że rzeczywiście po skadrowaniu i powiększeniu zdjęcia dziewczyny obraz zrobił się nie tak ostry jak w oryginale ujęła to przysłona ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Wojt3k napisał(a):

Nie sposób opisać wszystkie zdjęcia bo jest ich kilka ;)
Ogólnie zdjęcia z zawodów, dziewczyny i dwa świerszcze są spoko. Z tym że rzeczywiście po skadrowaniu i powiększeniu zdjęcia dziewczyny obraz zrobił się nie tak ostry jak w oryginale ujęła to przysłona ;)

no niestety coś za coś ;) była próba ale wyszło gorzej niestety, może gdybym aż tyle nie powiększał to byłoby chociaż trochę lepiej ale to już po rybach :c3