anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony A 200 kit

Namrod-----
Początkujący

Sony A 200 kit

?

108 ODPOW. 108
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

krzyho4 napisał(a):

wedlug mnie czegos brakuje na tych fotkach

Na początek brak obróbki. Życia. Koloru. Kontrastu. To są widoczki szare, wyprane, odbarwione nieomal do konwersji b&w. Nie ma nic do konwersji b&w ale to na twoich zdjęciach nie podoba mi się. Czy tak postrzegasz świat młody człowieku? Pomysły na kadr jakieś tam są i czegoś szukasz kolego i coś próbujesz i nie poddajesz się i dobrze :) Gdzieś na forum szwendają się gęsto linki do literatury. Warto poczytać a nie tylko :c8 . Co to w ogóle oznacza, bo zauważyłem dużą uniwersalność zastosowania tej "emotki" u Ciebie?

Creatoor
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

Na początek brak obróbki. Życia. Koloru. Kontrastu. To są widoczki szare, wyprane, odbarwione nieomal do konwersji b&w. Nie ma nic do konwersji b&w ale to na twoich zdjęciach nie podoba mi się. Czy tak postrzegasz świat młody człowieku? Pomysły na kadr jakieś tam są i czegoś szukasz kolego i coś próbujesz i nie poddajesz się i dobrze :) Gdzieś na forum szwendają się gęsto linki do literatury. Warto poczytać a nie tylko :c8 . Co to w ogóle oznacza, bo zauważyłem dużą uniwersalność zastosowania tej "emotki" u Ciebie?

Ale żeś Tomek pojechał! :c7 No, ale z sensem... Też tak myślę.

Namrod-----
Początkujący

staram sie odbierac zeczywistośc taka jaka jest w zeczywistości i nic nie dodaje ani nie odbieram z rzeczywistości tych obrazów 100% prawdy tego co widzi oko takie moje zdanie tak mi sie podoba i niemam zamiaru wkładać sztucznośc w te foty pokazuje to co jest w rzeczywistości na obiektywie

Creatoor
Początkujący

Masz do tego prawo. Ale to jak to jest odbierane to już inna sprawa. :c10

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

większość obrazów wyglądała na pewno inaczej niż to co zdołałeś zarejestrować aparatem
nie wiesz do czego służy przycisk i funkcja EV
70% zdjęć pochylonych

luvr-----
Początkujący

brak numeracji :c8 :c8 :c8 :c8 :c8
krzywo :c8 :c8 :c8 :c8 :c8
i ta emotka :c8 :c8 :c8 :c8