Podziel się wrażeniami!
Witam kilka moich fotek, mysle ze to powie wiecej o mnie niż moje zdjecie:) pozdrawiam.
67f smutno - jak dla mnie czyli amatora jest OK, tylko może bym robił fotkę centralnie na wprost, a nie tak lekko z góry, ale to jest moje zdanie, niech inni się wypowiedzą co się na tym znają. Bo ja się nie znom.
Ładnie
Może tak z lekka podbić kontrast żeby kolorki wydobyć
Ostatnio mnie taki przestraszył jak łaziłem za żurawiami
Pozdrawiam
Ładnie złapany, bardzo się podoba
ładnie, czysto, bez bałaganu
dobrze trafiłeś z GO - ja bym chyba troszeczkę rozjaśnił i kolorki nasycił bo trochę buro, szczególnie jeśli patrzy się na trawę
Piękny okaz
Bertone, martha, Trebor, bulgur - Dzięki za odwiedzinki.
Rzeczywiście mam problem z tą jasnością, jak świeci mi monitor to zawsze myśle że jest ok,a potem się okazuje inaczej, musze jeszcze bardziej wyciągać. Robiłem odbitkę 30x20 i też jest za ciemno jak dla mnie chociaż histogram jest supcio. Wiadomo nie samym histogramem człowiek żyje.
Kolory trawy zdjąłem specjalnie, sam bażant został nasycony, ale jest za ciemny i prawdopodobnie to jest problem z tymi kolorami, wrzuce poprawke, jak wróce z dyżuru.
Wyszedł akurat jak mi słońce zaszło za chmury, tak to siedziałem 3h i podchodził do mnie 2 x bez efektu, jak zaszło to był - takie życie.
Pozdrawiam serdecznie.
trebor napisał(a):
ładnie, czysto, bez bałaganu
dobrze trafiłeś z GO
Rutek68- thx:)
Dzisiaj trochę z puszczy.
Lubię bywać w Twojej galerii.
Bo warto.