anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Strix - :) - "Bagno"

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Strix - :) - "Bagno"

Witam kilka moich fotek, mysle ze to powie wiecej o mnie niż moje zdjecie:) pozdrawiam.

804 ODPOW. 804
profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

mazurekkuglarzmodsony ten pobił rekord ciekawości jak dla mnie najlepszy :thumbsup:
bardzo ładna galeryjka
pozdrawiam.

marszal-----
Początkujący

szeryf :thumbsup:

Bertone.
Poszukiwacz

Ostatnia fotka ok - szkoda tylko , że brak "dolnej strefy" ptaszka :nauseated_face:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Cały czas karmik, bo znowu sów nie było. Pozdrawiam.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

ooo fajnie wiedzieć co to za ptaszek bo też go ostatnio wypatrzyłem u siebie :thumbsup:

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Dzisiaj.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Te kropeczki mogłeś potraktować stempelkiem bo trochę rozpraszają jednak, a kadr bardzo przyjemny :thumbsup:

Bertone.
Poszukiwacz

52.a - rewelacja jak dla mnie - szacun :c22
Tylko te plamki ... zlikwiduje je :c20

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
tenzer
Poszukiwacz

Te kropeczki mogłeś potraktować stempelkiem bo trochę rozpraszają jednak, a kadr bardzo przyjemny :thumbsup:

Wyjąłeś mi to z ust :)

Bertone.
Poszukiwacz

10zer napisał(a):

Wyjąłeś mi to z ust :)

:c7 :c6 :smileyhappy: