Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich
Stwierdziłem że czas założyć galerie
Na początku Sabinka ustrzelona flintą
Sabinka.jpg
Czekam na opinie
Message was edited by: Szczupic
dejmien napisał(a):
Masz moze inny kadr tego Trollstigen? Bo miejsce naprawdę świetne, tylko kadr dla mnie wydaje się być średnim.. Ogólnie widze wyprawa udana
Kuba EKSTRA FOTKI. Prawdziwe mistrzostwo świata
Paderewa spokojnie bez wycieczek osobistych w moim albumie
Co do postu Damiana to ma on rację kadr nie jest do końca udany ale wstawiłem ten bo na lepszym jest kijowe niebo
Szczupic napisał(a):
Paderewa spokojnie bez wycieczek osobistych w moim albumie
Co do postu Damiana to ma on rację kadr nie jest do końca udany ale wstawiłem ten bo na lepszym jest kijowe niebo
Brak exifów
122 - krzywo
123 HDRek by się przydał
Ogólnie widoczki prześliczna natura i te kolorki. Marzy mi się taka podróż z takimi widokami.
10zer napisał(a):
HDRek by się przydał
10zer napisał(a):
Brak exifów
Jeszcze raz gratuluję świetnych fotek (z minusów z ostatnich co rzuciło mi się w oczy to 122 tak jakby w lewo przechylone).
Norwegia to kraj pelen pięknych krajobrazow, a Ty to potrafisz świetnie wykorzystac. Brawo!
Następnego dnia rano podczas przygotowywania śniadania do naszego obozowiska przyleciał Kruk. Niby nic nadzwyczajnego lecz wzbudził nasze zainteresowanie z powodu wielkości. Ptaszyna bardziej przypominała orła niż kruka
DSC01878.jpg
Po śniadaniu wybraliśmy się na pobliski szczyt Dalsnibba z którego rozciąga się wspaniały widok na dolinę z której przyjechaliśmy
Mieliśmy do pokonania 500 metrów przewyższenia lecz widoki na okolice i jezioro nad którym mieliśmy rozbite namioty rekompensowały wysiłek
DSC01882.jpg
Po dojściu na szczyt okazało się że dolinę zasłaniają chmury (my byliśmy ponad)
DSC01907.jpg
Na szczęście po pewnym czasie chmury się troszkę rozeszły tak że pomiędzy ukazała się dolina i fiord
DSC01930.jpg
Tego dnia nigdzie dalej nie jechaliśmy
Ale tam Pięknie