anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Szczupic: Wiewiór :P

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Szczupic: Wiewiór :P

Witam wszystkich :)
Stwierdziłem że czas założyć galerie :D
Na początku Sabinka ustrzelona flintą :P
Sabinka.jpg

Czekam na opinie :)

Message was edited by: Szczupic

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
827 ODPOW. 827
tomik-----
Początkujący

dejmien napisał(a):

Masz moze inny kadr tego Trollstigen? Bo miejsce naprawdę świetne, tylko kadr dla mnie wydaje się być średnim.. ;) Ogólnie widze wyprawa udana :thumbsup:

To ja Ci się dziwie kolego dejmien. Jeżeli dla Ciebie fotka Trollstigen to kadr średni to coś tu jest nie halo. Tak przeglądałem twoją galerię i oprócz oczywiście dobrych fotek zauważyłem Twoje liczne " awantury " z lajamem. Moim zdaniem masz zbyt wysokie mniemanie o sobie. Nie przyjmujesz krytyki od lepszych od siebie. Podsumowując zdjęcie Kuby jako średnie sprawiłeś że zagotowało się we mnie :c30 . Czekam na taki dzień kiedy Ty będziesz stal na przeciw takim widokom i skadrujesz idealnie albo lepiej.

tomik-----
Początkujący

Kuba EKSTRA FOTKI. Prawdziwe mistrzostwo świata :c4 :c4 :c4 :c4 :c61

Szczupic
Użytkownik

Paderewa spokojnie bez wycieczek osobistych w moim albumie ;-)
Co do postu Damiana to ma on rację kadr nie jest do końca udany ale wstawiłem ten bo na lepszym jest kijowe niebo ;-)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
tomik-----
Początkujący

Szczupic napisał(a):

Paderewa spokojnie bez wycieczek osobistych w moim albumie ;-)
Co do postu Damiana to ma on rację kadr nie jest do końca udany ale wstawiłem ten bo na lepszym jest kijowe niebo ;-)

Sorry Kuba. Może i jest na tej fotce jakieś minimalne niedociągnięcie. Chodzi mi o to że kolega dejmien podszedł do tematu tak jak by on na pewno lepiej to zrobił. Żadnego pozytywnego słowa na temat tej fotki a przecież wszystkim się podobała. Jedyne pozytywne słowa to " ciekawe miejsce " i " udana wyprawa " W Twojej galerii większosc prac to wysoki poziom , wyższy od fotek kolegi... Więc będę tego bronił jak oka w głowie. Pozdro :c20

tenzer
Poszukiwacz

Brak exifów :|
122 - krzywo
123 HDRek by się przydał
Ogólnie widoczki :thumbsup: prześliczna natura i te kolorki. Marzy mi się taka podróż z takimi widokami.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

10zer napisał(a):

HDRek by się przydał

Właśnie dlatego:

10zer napisał(a):

Brak exifów

:smileymrgreen:

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Jeszcze raz gratuluję świetnych fotek :thumbsup: (z minusów z ostatnich co rzuciło mi się w oczy to 122 tak jakby w lewo przechylone).

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
Jane-----
Początkujący

Norwegia to kraj pelen pięknych krajobrazow, a Ty to potrafisz świetnie wykorzystac. Brawo!

Szczupic
Użytkownik

Następnego dnia rano podczas przygotowywania śniadania do naszego obozowiska przyleciał Kruk. Niby nic nadzwyczajnego lecz wzbudził nasze zainteresowanie z powodu wielkości. Ptaszyna bardziej przypominała orła niż kruka :c7
DSC01878.jpg
Po śniadaniu wybraliśmy się na pobliski szczyt Dalsnibba z którego rozciąga się wspaniały widok na dolinę z której przyjechaliśmy :D

Mieliśmy do pokonania 500 metrów przewyższenia lecz widoki na okolice i jezioro nad którym mieliśmy rozbite namioty rekompensowały wysiłek :c20
DSC01882.jpg
Po dojściu na szczyt okazało się że dolinę zasłaniają chmury (my byliśmy ponad)
DSC01907.jpg
Na szczęście po pewnym czasie chmury się troszkę rozeszły tak że pomiędzy ukazała się dolina i fiord :D
DSC01930.jpg

Tego dnia nigdzie dalej nie jechaliśmy :c20

kuraq.
Poszukiwacz

Ale tam Pięknie :shock: