Podziel się wrażeniami!
Witam Wszystkich,
czas się odważyć i spróbować pokazać swoje zdjęcia. Proszę tylko o delikatne uwagi, które bardziej zmotywują a nie zniechęcą.
Na początek kilka zdjęć z wrocławskiego zoo.
Tadeusz, podwys, Bertone, Zelmer, kris bardzo Wam dziękuję za komentarze
kris napisał(a):
...chyba sfochuję.....tzn. z zazdrości ! Zazdroszczę wyprawy! Weź no opowiedz coś. Daj się nakarmić swoimi podróżami ...
Za wszystkie trzy zdjęcia z ostatniej wrzuty ode mnie masz gratulacje; nie mam się do czego przyczepić.
Ale jestem tylko amatorem...
99 tylko ta jasna plama nad plaza troszke jak dla mnie odejmuje uroku.... pzdr
100 bardzo fajna
wszystkie 3 fajne... ale jeżeli chodzi o 98 i 100 to chętnie bym zobaczył po takim lekkim naturalnym hdr - może spróbuj sns-hdr, super program
szkicek napisał(a):
Tadeusz, podwys, Bertone, Zelmer, kris bardzo Wam dziękuję za komentarze
kris napisał(a):
...chyba sfochuję.....tzn. z zazdrości ! Zazdroszczę wyprawy! Weź no opowiedz coś. Daj się nakarmić swoimi podróżami ...
Dużo można pisać. Trzy ostatnie zdjęcia zrobione podczas safari w Kenii. Wrażenia w jednym zdaniu nie do opisania. Są też mniej miłe widoki, a mianowicie wioski, gdzie bieda, zacofanie i tragedia biją po oczach.
Co do Waszych uwag to muszę spróbować popracować przy 96 i przy tle 97 (tutaj ten zderzak do usunięcia). Zdjęć z tego wyjazdu mam masę i sam nie wiem co pokazać, tym razem może coś takiego:
z racji trwających piłkarskich emocji wklejam mojego małego kibica oraz jego kuzyna: