Podziel się wrażeniami!
Witam Wszystkich,
czas się odważyć i spróbować pokazać swoje zdjęcia. Proszę tylko o delikatne uwagi, które bardziej zmotywują a nie zniechęcą.
Na początek kilka zdjęć z wrocławskiego zoo.
Witam!
Mam mieszane uczucia co do fotki 31. A z pewnością nie zgodziłabym się aby taka pozycja była zamieszczona do wglądu szerszej publiczności. Absolutnie nie podważam wartości artystycznej zdjęcia (żałuję, że sama nie mam takich z okresu mojej ciąży), może tylko lekko podretuszowałabym skórę na nogach . Niemniej jednak wolę bardziej "ubrane" foty ciążowe. Zdjęcie samo w sobie na +
A w 32 ładniej by wyglądało gdyby głowa była pochylona ku dołowi (nie widać wtedy dziurek nosa). Pozdrawiam
Toxek, mama kuby - dziękuję za pierwsze komentarze.
na zdjęciu 31 nie ma nagości ale skoro kobieta, która niedawno była w ciąży zwraca uwagę, że jej się takie ujęcie nie podoba to usunę je z galerii.
co do 32 - przede wszystkim jest za ciemne. na zdjęciu może być mało światła - bo to tworzy swój klimat, ale to też powinno być kontrolowane. Tobie się moim zdaniem nie udalo tej kontroli uzyskać.
pozdrawiam!
szkicek napisał(a):
na zdjęciu 31 nie ma nagości ale skoro kobieta, która niedawno była w ciąży zwraca uwagę, że jej się takie ujęcie nie podoba to usunę je z galerii.
Dzięki doslav.
Ja również znalazłem się w takiej sytuacji, że Mały pcha się na świat przed terminem więc zdecydowałem się na tą sesję żeby zdążyć.
Zdjęcia są wszystkie robione z nagim brzuchem więc może faktycznie nie nadają się do publicznej prezentacji.
Postaram się zrobić coś w innej konwencji i umieścić na forum.
Tak czy inaczej dzięki za komentarze.
szkicek napisał(a):
32. no ciemno... WB też do poprawy, aparat postawić trochę wyżej. Próbuj jeszcze raz póki masz z kim
a tak poważnie to zdrowia przyszłej mamie i żeby się dobrze chowało
Michał dzięki za komentarz i miłe słowa.
Oczywiście w ciągu tego ostatniego miesiąca postaram się coś pstryknąć a później to już przyjemność focenia nowego "modela".
doslav napisał(a):
No w sumie szkoda... Nie dałeś okazji innym do wypowiedzenia się a skoro je tu wstawiłeś - znaczy uznałeś, że nie jest..
szkicek napisał(a):
Zdjęcia są wszystkie robione z nagim brzuchem więc może faktycznie nie nadają się do publicznej prezentacji.
Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Kris dzięki za zmotywowanie do działania. Do starych zdjęć już nie wracam. Skoro już usunąłem to nie będę się już o nim rozpisywał. Pokażę za to coś nowego.
Proszę o Wasze opinie.