anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

tak na poczatek

profile.country.pl_PL.title
wasil110
Poszukiwacz

tak na poczatek

moje poczatki

51 ODPOW. 51
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

wasil110 napisał(a):

co by nie mówic wazne by zdiecie autorowi sie podobało :slight_smile:

Nie do końca. Z takim podejściem można fotografować jedynie "do szuflady". Jeśli natomiast zamierzamu upublicznić (w dowolnej formie - forum, wystawa, wydawnictwo) swoje prace, należy jednak brać pod uwagę odbiorców tychże. I pogodzić się z krytyką. A nie każdy fotografując zawsze wbrew regułom zostanie "Wielkim Sprzeniewiercą". To się może udać jednemu na... może milion fotografujących. Najczęściej można otrzymać etykietę ignoranta.
Ale, oczywiście postąpisz, "po uważaniu". To Twoje dzieła.

------------------------------
fotoamator
Creatoor
Początkujący

Tadeusz ma rację. Oczywiście Tobie powinno najpierw się podobać, ale to inni decydują o tym czym staną się Twe 'dzieła'. Nie znaczy to oczywiście, że masz tworzyć pod publikę, bo to nie jest sztuka tylko chałtura na sprzedaż, ale liczyć się z opinią trzeba. Z drugiej strony Twe zdjęcia nigdy nie będą podobały się wszystkim.

wasil110
Poszukiwacz

Wiem wiem szanowni koledzy jak najbardziej liczyłem i licze sie z krytyką a dlatego tak napisałem bo zrobiło sie małe zamieszanie z tym samolotem .

wasil110
Poszukiwacz

Creatoor a propo tego horyzontu co co mogłem z nim zrobic ? mozna było to wyprostowac w programie ale co w twdy z osoba na zdieciu stała by pochylona anie w pionie (mozna było zrobic lepsze ujesie)

Creatoor
Początkujący

Dla chcącego nic trudnego. Abra kadabra....

wasil110
Poszukiwacz

wszystko pieknie ładnie horyzat ok ale twarz kiepska

Creatoor
Początkujący

Kwestia czasu, nie chciało mi się bawić z warstwami

Bertone.
Poszukiwacz

Creatoor , czarodziej :slight_smile:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Creatoor
Początkujący

teraz dobrze?

wasil110
Poszukiwacz

:thumbsup: