Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Tęcza

profile.country.pl_PL.title
midyrsz
Początkujący

Tęcza

Zdjęcia z ostatnich 2 tygodni. Proszę pisać co wam się w nich nie podoba i odwrotnie :D

509 ODPOW. 509
Bertone.
Poszukiwacz

99 - taki harmider na zdjęciu , nie podoba mi się :c9

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Co do ostatniego się nie wypowiadam bo o ile światło świec i ciemne klimaty lubię tak zdjęć zniczy po prostu nie... jakaś taka wewnętrzna awersja
w poprzednich fajny bokeh z tego CZ :)

midyrsz
Początkujący

Do Góry Nogami

Bertone.
Poszukiwacz

Kropelki - całkiem całkiem ;)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Starosta.
Początkujący

kropelki fajne :thumbsup:
tylko coś dom do góry nogami :nauseated_face:

Pozdrawia Starosta :grin:
midyrsz
Początkujący

No To jest właśnie to. Dla nie wtajemniczonych wyjaśniam że jak wisi kropelka na pajęczynie to jak sie na nią patrzy do wszystko jest do góry nogami :D. Ale ja nie wiem czemu tak jest, może wiem ale nie wiem czy wiem dobrze :D:tongue:

Starosta.
Początkujący

Wszystko jest w jak najlepszy porządku jeżeli chodzi o odwrócony dom w kropli ;)
Prawa fizyki :nauseated_face:

Pozdrawia Starosta :grin:
midyrsz
Początkujący

Dzisiaj dodaje kilka zdjęć, z wycieczki do rezerwatu przyrody :) proszę o opinie i nie czepiać mi się kadru :P :c2

Bertone.
Poszukiwacz

łabędziowo fajnie ... choć troszkę ciemnawo ;)

midyrsz
Początkujący

Przyjemne dla oka :P no trochę może 101 ciemnieje mi tu ale jest poprawka.