anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

TheMichal - galeria

TheMichal
Początkujący

TheMichal - galeria

Witam wszystkich w moim albumie i mam nadzieję, że chociaż część zdjęć się spodoba :c10

Takie dwa na początek. Czekam na opinie.

26 ODPOW. 26
TheMichal
Początkujący

Ach...jak dawno mnie tu nie było. Ogólnie trochę osłabła mi chęć do robienia zdjęć, aparat leżał w szafie, aż myślałem żeby się nie pozbyć go. Jednak nie mogłem się na to zdecydować, obawiałem się, że kiedyś mi się odwidzi i będę straty podwójnie - i miałem rację :thumbsup: Teraz mam nadzieję, że znowu zacznę udzielać się regularnie na forum. Na "przywitanie" mam parę zdjęć z wczorajszej wizyty na Okęciu. Resztę wrzucę później ;)

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

No i moim skromnym zdaniem to byla sluszna decyzja :c20
Ladnie latadełka pokazałeś :c4
i ten księżyc :c7

TheMichal
Początkujący

Dzięki, z księżycem było trochę zabawy bo trzeba go było składać z chyba trzech zdjęć, aby nie był mocno przepalony. Może w sobotę zrobię kolejne podejście, bo podobno przez 100 lat nie będzie księżyca tak blisko Ziemi jak wtedy, więc trzeba skorzystać że nie trzeba będzie tak cropować ;)

I kolejne zdjęcia z lotniska :)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Zupełnie nie rozumiem tych krzywych kadrów z lotniska. Nie wiem czy to maniera czy brak dbałości o kadr.

Dodatkowo wszystkie zdjęcia lotniskowe są strasznie zabałaganione.

profile.country.PL.title
masthere
Nowicjusz

Mi się tam 12 podoba, takie inne :)

TheMichal
Początkujący

Lajam -> ciekaw jestem co masz na myśli pisząc o strasznym zabałaganieniu na przykład na zdjęciu numer 8

profile.country.pl_PL.title
karooolg
Nowicjusz

Witam :c37 , z ostatniej wrzuty podoba mi się 11, fajna dynamika obrazu i kolory , 12 mi się nie podoba, bo muszę się domyślać co jest na zdjęciu (chyba, że taki był zamiar :c20 ). Na 13 przeszkadzają mi ucięte skrzydła.