Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich w moim albumie i mam nadzieję, że chociaż część zdjęć się spodoba
Takie dwa na początek. Czekam na opinie.
Ach...jak dawno mnie tu nie było. Ogólnie trochę osłabła mi chęć do robienia zdjęć, aparat leżał w szafie, aż myślałem żeby się nie pozbyć go. Jednak nie mogłem się na to zdecydować, obawiałem się, że kiedyś mi się odwidzi i będę straty podwójnie - i miałem rację Teraz mam nadzieję, że znowu zacznę udzielać się regularnie na forum. Na "przywitanie" mam parę zdjęć z wczorajszej wizyty na Okęciu. Resztę wrzucę później
No i moim skromnym zdaniem to byla sluszna decyzja
Ladnie latadełka pokazałeś
i ten księżyc
Dzięki, z księżycem było trochę zabawy bo trzeba go było składać z chyba trzech zdjęć, aby nie był mocno przepalony. Może w sobotę zrobię kolejne podejście, bo podobno przez 100 lat nie będzie księżyca tak blisko Ziemi jak wtedy, więc trzeba skorzystać że nie trzeba będzie tak cropować
I kolejne zdjęcia z lotniska
Zupełnie nie rozumiem tych krzywych kadrów z lotniska. Nie wiem czy to maniera czy brak dbałości o kadr.
Dodatkowo wszystkie zdjęcia lotniskowe są strasznie zabałaganione.
Mi się tam 12 podoba, takie inne
Lajam -> ciekaw jestem co masz na myśli pisząc o strasznym zabałaganieniu na przykład na zdjęciu numer 8
Witam , z ostatniej wrzuty podoba mi się 11, fajna dynamika obrazu i kolory , 12 mi się nie podoba, bo muszę się domyślać co jest na zdjęciu (chyba, że taki był zamiar ). Na 13 przeszkadzają mi ucięte skrzydła.