anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

TMSagan - moja galeria ;)

TMSagan
Początkujący

TMSagan - moja galeria ;)

Od niedawna interesuję sie fotografią, wszystkie zdjęcia zamieszczone poniżej zostały wykonane Sony A300. Chętnie usłyszę Waszą opinię na tematy zdjęć.

42 ODPOW. 42
profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

wszystkie trzy ostatnie :c4

TMSagan
Początkujący

Nie rozumiem, dlaczego ostatnie ? ;)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

A co się tej Pani na buzi stało? :c7

Moim zdaniem zupełnie nie kontrolujesz tonacji kolorystycznej. Strasznie pstrokato, 3 jest tak przekombinowana, że to niebo wygląda po prostu sztucznie.

2 - troszkę mogłeś unieść aparat, bo uciąłeś lampę na pierwszym planie i to zepsuło mi harmonię.

TMSagan
Początkujący

Lajam napisał(a):

A co się tej Pani na buzi stało? :c7

Być może coś "takiego" wyszło w wyniku sklejania zdjęć. Potraktowałem to jako eksperyment osoba&HDR

Moim zdaniem zupełnie nie kontrolujesz tonacji kolorystycznej. Strasznie pstrokato, 3 jest tak przekombinowana, że to niebo wygląda po prostu sztucznie.

Takie było moje założenie, również HDR.

2 - troszkę mogłeś unieść aparat, bo uciąłeś lampę na pierwszym planie i to zepsuło mi harmonię.

Zupełnie tego nie zauważyłem. Zgadzam się psuje to harmonię zdjęcia. Dziękuję za ocene. Za chwilę postaram się wrzucić "normalne" zdjęcia. ;)

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

Ogólnie nie chcę się czepiać, ale fotki dobrze się ogląda jak najdluższy bok ma 800 pxl ;)
A ogólnie jeśli chodzi o 2, kwiatka, to chyba lepiej by wyglądał gdyby był bliżej mocnego prawego dolnego punktu, troszkę zbyt centralnie a poza tym 4 dla mnie wygląda ok :)

Melanie------
Początkujący

1 rzeczywiscie pomijajac buzie tej dziewczyny to ja bym jej kazala lekko sie na prawo przsunac zeby ta woda jej tak 'do glowy' nie leciala 😜 i to po lewej te galazki z czyms zoltym mi troche przeszkadzaja ^^

jak juz BuBu mowila 800 na dluzszym boku ;)
6 dla mnie tez troche za centralnie i malo ostrosci na kwiatku

pozdrawiam ;)

TMSagan
Początkujący

Z wczorajszej sesji.

profile.country.pl_PL.title
Matti-----
Początkujący

ej pajacu dlaczego tam jest moje zdjecie?:D
A co do ostatniego zdjecia to zdecydowanie najlepsze jakie kiedykolwiek widzialem w Twoim wykonaniu ;)))

Melanie------
Początkujący

7 :c4