Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
Postaram się przymykać mocniej
"Sepia" to akurat bez konwersji wyszła
Dziś pogoda się poprawiła wieczorem więc nie mogłem sobie odmówić pstryka pod chatką po drodze z pracy:
Ja tego bączka dziś widziałem u siebie na łąkach
I kwiatki takie samiutkie...
Bączek
I faktycznie zdjęcia na czarnym tle lepiej się prezentują
Bączek napalony rewelka
Pstryknąłem kilka fotek kiczowatych widoczków pod lekkim kątem pod światło...niestety na chłodno spostrzegłem na monitorze masę, nieedytowalnego w mediach, kurzu
Gdzieżeś tak aparata zapaskudził? Czyszczonko będzie...
Najbardziej mnie druga przekonuje i to nie ze względów technicznych tylko po prostu ma "coś"
Pierwsza, trzecia, siedemnasta - mimo wszystko - numerowanie zdjęć ułatwia innym życie
Pogubiłem się w numeracji już więc przyjmę powiedzmy teraz jako kolejny nr...jakiś wymyślę
Zapaskudziłem bo noszę go w małym plecaku (stary futerał od Minolty przyciasny) a przedtem oberwał na pustyni i takich tam dziczyznach wypucuję i będzie git!
Tomek69N napisał(a):
Pogubiłem się w numeracji już więc przyjmę powiedzmy teraz jako kolejny nr...jakiś wymyślę
Się nienerwowo zachowuję jenom faktycznie wklejając bildy stwierdził, że nie pamiętam a nie chciało mi się cofać w przeglądarce. za lenistwo przepraszam i obiecuję poprawę Właśnie "wyprałem" szmatki i pędzelek "do różu" jak wyschną to zrobię ze szkłami porządek.
Nie zauważyłem paprochów w trakcie, bo miałem słoneczne okulary założone i to z filtrem PL- prosto z samochodu wysiadłem po drodze z robala nad brzegiem fiordu co by spojrzeć w dal przez słoik...
6 mi sie podoba
a co do matrycy to rzeczywiscie czyszczonko jak nic
Sprawdzę sobie jutro ale raczej to tylko szklana pokrywka SKY na słoiku wypucowałem i powinno być dobrze...zapomniałem po prostu, że wczoraj fotografowałem w lekkiej mżawce i kapnęło coś nie coś na obiektyw.