anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Toni - Galeria

profile.country.PL.title
Toni-----
Nowicjusz

Toni - Galeria

To tak na początek troszkę starszych rzeczy.

Czekam na opinie :-) :c56

15 ODPOW. 15
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Toni napisał(a):

ponieważ zwrócono mi uwagę, że te przekraczają rozmiary dopuszczalnych na forum (sorki, musiałem nie doczytać tego wcześniej), więc czy mam je usunąć, czy mogę je pozostawić? :-)

Nie musisz ich usuwać, jak chcesz to podmień, ale przymusu nie ma. Wystarczy pamiętać :c20

te 800 px jest zalecane

"5. Zdjęcia należy przygotować tak, żeby mieściły się na ekranie. Zalecamy korzystać z zasady: 800px na dłuższym boku. Czyli np. zdjęcie kadrowane poziomo - szerokość 800px."

Docent ma rację, jednak zalecane brzmi lepiej niż nakazane :c20 . Chodzi tu głównie o szacunek i dobro ogólne.
poza tym są przypadki, ze te 800 px to dramatycznie mało. szczególnie

Dobry przykład dał kris wstawiając panoramę, gdzie zawarł informację o wymiarach nieco większych od zalecanych.
Ostatnie zdjęcia mnie nie zachwyciły. Takie szare, bez koloru, jakby nieostre. Najciekawsza 7 choć też jej brakuje czegoś.

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

007-mi sie podoba najbardziej

profile.country.pl_PL.title
fotoamator-ka
Początkujący

no cóż.... tylko 7 zwróciło moją uwage ale ja bym jeszcze odcięła ciut dołu i te trawy po prawej żeby bardziej się skupić na "badylkach" z pajęczyną

Methos-----
Początkujący

no cóż.... tylko 7 zwróciło moją uwage ale ja bym jeszcze odcięła ciut dołu i te trawy po prawej żeby bardziej się skupić na "badylkach" z pajęczyną

007 - ... wyjęłaś mi to z ust :)

Witam i pozdrawiam

Quter-----
Początkujący

Jedynie 7 zatrzymuje na chwilkę. :rolling_eyes:

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Chyba wszystko już tu napisano. ;) Za przedmówcami.
7 - Nawet ciekawe. ;)

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600