anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Touchdown

Touchdown-----
Początkujący

Touchdown

Jedne z moich pierwszych fotografii.

41 ODPOW. 41
Touchdown-----
Początkujący

coolds napisał(a):

nie podoba mi się ten kadr z góry lepiej trochę się znizyć . + po co tyle wolnego miejsca?

kadr z góry ponieważ siedziałem wtedy na ławce a te gołębie romansowały za mną i gdy je zobaczyłem nie miałem czasu schodzić do parteru ;)

coolds napisał(a):

na samym początku w oczy rzucił mi się ucięty but, lekko kadr w prawo przesunąć bo chyba but poszedł kosztem wolnego miejsca po lewej.. pozatym jest okej:)

w sumie można by było przesunąć bardziej w prawo, ale wtedy pojawia się ucięta ręka małżonki?, więc wybrałem obcięty but. Miło że sie podoba.

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

5 bardzo sympatyczne zdjęcie, chyba faktycznie lepiej że jest mniej buta niż za dużo dłoni ;)
ładne ujęcie złapałeś
6 za cloods, bardzo fajne zdjęcie, ładna GO i kolory :)

docentstopczyk
Początkujący

4 - ładnie złapane
5 - dla mnie bomba. to ze leci w lewo i że but nie ma znaczenia bo nie o to w tej fotce chodzi... klimat ulicy jest? 100%
6 - nie, nie i jeszcze raz nie. kwiatkom i robakom mówię stanowcze nie! :P

Touchdown-----
Początkujący

coolds
BuBu
docent stopczyk
Dziękuje za wizyte i za komentarze :)

Aniqa.
Poszukiwacz

Druga seria ciekawa,jak dla mnie 6 najładniejsza :)

BuBu__
Początkujący

to ze leci w lewo

ja właśnie zauważyłam, że taki tego urok, bo gdyby nie leciało, to nogi człowieczka jakoś nienaturalnie by się pochylały ;) o ja ślepa wcześniej na to nie zwróciłam uwagi :)

Touchdown-----
Początkujący

Witam wszystkich
Co powiecie na temat tych fotek

destin6
Poszukiwacz

są ładne ;) tylko że moim zdaniem lepiej by wypadły w kolorze

Touchdown-----
Początkujący

Zdjęcie zrobione niestety przy dość sporym ISO

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Witam. Wpadłem tu do Ciebie przypadkiem dopiero dziś.
Poprzedni b&w z emerytem i jego latającymi pupilami jest OK i szczerze nie dopatruję się w nim wad. Para gołąbków fajnie przyłapana in flagranti tylko za duża głębia, no ale pośpiech to tłumaczy. B&w z czymś w kształcie korony (?) nieczytelne. Sporego ISO nie widać na ostatnim zdjęciu ale opowiedz co chciałeś na tym zdjęciu pokazać, bo do mnie to nie trafia. Czy to Twoja znajoma, zamrożona woda czy dawanie dziewczynce na loda jest tematem? Rozprasza nieco osoba w odległym planie i już pal licho krzywy kadr. Przepraszam jeśli to odebrałeś jako złośliwość - nie taki mój cel.