Podziel się wrażeniami!
Jedne z moich pierwszych fotografii.
10 - bomba!
Zgodziłbym się gdyby to było przycięte przed tym białym klombem ale oczywiście jeszcze z tą wodą. Coś w tym zdjęciu jest, no a forum jest od lub do dyskusji Poczekajmy na kolejnych co zobaczą...
jeżeli ja miałbym coś z tą fotą robić to tylko naprostować.
postać w tle jest bardzo ważna, a strumień wody w "naturalny" sposób dzieli fotkę na dwie części. to zdjęcie ma swoją historię, anegdotę ... i dlatego jest wg mnie bardzo fajne
Może i masz Panie Docencie rację i być może się czepiam ale po prostu chciałem żeby mi ktoś wytłumaczył to jak czterolatkowi. Dziękuję więc za to albowiem jestem tylko pocztówkowym fotografem i na ulicznej się nie znam...
a czy ja si znam? piszę tylko że mi się podoba i dlaczego
Tomek69N napisał(a):
Sporego ISO nie widać na ostatnim zdjęciu ale opowiedz co chciałeś na tym zdjęciu pokazać, bo do mnie to nie trafia. Czy to Twoja znajoma, zamrożona woda czy dawanie dziewczynce na loda jest tematem? Rozprasza nieco osoba w odległym planie i już pal licho krzywy kadr.
Teraz już sam nie wiem, bo nie lubię kwadratów (tv format) - jestem tradycjonalistą Widocznie obaj mieliście rację. Dzięki za "uobrazowanie"
ja dla mnie obie 10 bardzo ladne jednak pierwsza goruje nad druga, a widoczny szum nadaje tylko smaku temu zdjeciu.
mat_czok dziękuje za odwiedzenie i za pozytywny komentarz
wykadrowana 10 IMO o wiele słabsza
"nie lubię kwadratów (tv format) - jestem tradycjonalistą"
jaki TV format?! ... toż kwadrat to klasyczne i tradycyjne 6X6