Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich odwiedzających moją galerię.
Jak wiecie dopiero zacząłem rozdział z fotografią, więc jestem totalnym amatorem, a i jaka presja związana z moimi zdjęciami, sami wiecie mieć krisa jako głównego senseia uffff.... więc zapewne oczekiwania są nie najmniejsze. Dlatego też trochę to trwało zanim zdecydowałem się na galerię.
Już tak nie gadam a pokazuję zdjęcia. Pierwsza seria to zdjęcia z toru Cadwell Park.
P.S. komentujcie, krytykujcie, a szczególnie na temat obróbki zdjęć.
146 - rzadko most Karola fotografowany jest z Malej Strany. W dzień warto iść dalej, wejść na wyspę i złapać od strony głównego nurtu Wełtawy. Ładna fotka.
Ale najbardziej podoba się detal z mostu i Hradczany.
I zegar za kolorystykę.
Mam nadzieję, że grupa Pragofilów rośnie
KubaW, Tadeusz, cdn, dzięki
bałem się że może być za ciemneKubaW napisał(a):
Z poprzedniej wrzuty - 140 czyli Castle Hill moim zdaniem super
dzięki, most Karola to obchodziliśmy z każdej strony, obfociliśmy też ale na wysepkę nie weszliśmy a to był by bardzo dobry pomysł.... następnym razem jak będę w Pradze to to zrobięcdn napisał(a):
146 - rzadko most Karola fotografowany jest z Malej Strany. W dzień warto iść dalej, wejść na wyspę i złapać od strony głównego nurtu Wełtawy. Ładna fotka.
Jak najbardziej, już mam plany wrócić tam w przyszłym roku :smileymrgreen:cdn napisał(a):
Mam nadzieję, że grupa Pragofilów rośnie
Hej Robercie
Zegar bardzo fajnie pokazałeś
Bertone napisał(a):
Hej Robercie
![]()
Zegar bardzo fajnie pokazałeś![]()
Z Pragi oczywiście zegar . Castle Hill - jak dla mnie obiekt główny zbyt ciemny względem tła - właśnie dlatego robię HDRy
.
masthere napisał(a):
Castle Hill - jak dla mnie obiekt główny zbyt ciemny względem tła - właśnie dlatego robię HDRy
.
142 - zegar robi wrażenie
141- uwielbiam takie kolorki i chyba najbardziej mi się podoba
destin6, dzięki za opinię
no to widzę że zegar cieszy się powodzeniem
fajnie że zdjęcia z Pragi się podobają, dobrze mieć fajne zdjęcia z tak bardzo fajnego wypadu....aż przyjemnie do nich wracać
Witam.
Z Pragi mi się najbardziej podoba 142 ma swój klimat.
trebor napisał(a):
no to widzę że zegar cieszy się powodzeniem![]()