Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich odwiedzających moją galerię.
Jak wiecie dopiero zacząłem rozdział z fotografią, więc jestem totalnym amatorem, a i jaka presja związana z moimi zdjęciami, sami wiecie mieć krisa jako głównego senseia uffff.... więc zapewne oczekiwania są nie najmniejsze. Dlatego też trochę to trwało zanim zdecydowałem się na galerię.
Już tak nie gadam a pokazuję zdjęcia. Pierwsza seria to zdjęcia z toru Cadwell Park.
P.S. komentujcie, krytykujcie, a szczególnie na temat obróbki zdjęć.
Kolejne zdjęcia, dalej w poszukiwaniu "dziedziny"
fajna okolica na 15
14 -
15 - fajny widoczek choć szkoda , że nie ma chmurek
16 - dziwnie kadrowane ( centralnie ) ja bym widział to w pionie
17 - ciekawa
Pozdrawiam
14 - bardzo lubie takie kadry - bardzo fajne zdjęcie
15 - widoczek też fajny ale mam wrażenie że leci w prawo.
pokusiłem się o lekkie wyprostowanie. Nie lepiej?
fajne foteczki tu widze
pozdro
norobob, Bertone, maro_ka i pablo_duch dziekuje za te pozytywne komentarze
maro_ka masz racje z co do 15. poprawione wyglada znacznie lepiej, taki maly szczegolik a jaka zmiana na lepsze . Od razu poprawilem tez swoja kopie .
Bartku nastepnym razem postaram sie o chmurki
P.S. Sorki za brak polskich liter, pisze z kompa z pracy
trebor napisał(a):
Bartku nastepnym razem postaram sie o chmurki
trebor napisał(a):
Sorki za brak polskich liter, pisze z kompa z pracy
Witam.
Jak dla mnie to to już tu wszystko napisano, ale dodam od siebie, że 14 mi się bardzo podoba.
Bartek to nie ten, chociaż raz już z niego pisałem na forum . To był zwykły PyCy
krzys1977 dzięki za pozytywną opinię
14- jak na kita, to całkiem dobrze rozmemłało. Dobrze, że kombinujesz z kwadratem, ale główny temat jest imho w złym miejscu. Trochę też uwagę odciąga bałagan z listkami itd
i jeszcze jedno - ISO 800 chyba musisz odrobić lekcje
15- że krzywo to wiesz, że nudne niebo to wiesz, ale nie wiesz, że jest takie coś jak filtr połówkowy, który mógłby dużo dobrego zrobić z tym zdjęciem, a dokładnie to z niebem
Filtr połówkowy można symulować w Lightroomie ('graduated filter')
16 i 17- nie, nie, nie, nie. Kadr centralny to pikuś w stosunku do samego tematu zdjęcia, jak już się zabierasz za kfiotki to wybieraj jakieś lepsze modele