Podziel się wrażeniami!
Witam.
Od 2 godzin mam wreszcie moją wyczekaną alfę 300. Jestem absolutnie i totalnie osobą początkującą i zieloną w tym temacie, ale mam nadzieję szybko się rozwijać. Będę wklejać tu co jakiś czas moje prace i proszę o konstruktywną krytykę.
Pstryknęłam parę fotek testowych, ale jak będę miała ciekawsze "obiekty" to wrzucę.
Witam i gratuluje zakupu
fotka 1 całkiem fajna podoba mi się ale zobaczymy co powiedzą profesjonaliści:))
Witam Okiem amatora.
Pierwsze fotki z okien Skądś to znam
Mam nadzieje, że w najbliższym czasie wybierzesz się na jakąś wyprawę fotograficzną
Z tych dwóch może 2, ale zobaczymy co dalej
Jeżeli chodzi o rozmiar fotek to dłuższy bok 800 pikseli w zupełności wystarczy
Pozdrawiam
Witam
Miło wiedziec ze nie tylko Ja robiłam zdjecia przez okno
Starosta juz napomniał o jakimś plenerku to jest bardzo dobry pomysł
Jesli chodzi o same zdjecia wg Mnie 1
ale to poczatki zycze samych udanych strzałów powodzenia
pozdrawiam
witaj,
widzę, że (górny)Tauzen to Twoje łosiedle
masz co focić
początki nie są łatwe - ale wiem jakiego się ma powera jak się kupi pierwszą lustrzankę
tak apropos, to by lepiej się poznać z aparatem/fotografią polecam stronę www.lustrzankasony.pl
pozdrawiam,
kris
Starosta, paulina - dzięki za komentarze.
kris - to jest dolne tysiąclecie, mieszkam tu od bardzo niedawna, ale uważam to osiedle za całkiem niezwykłe jak na budowle z lat sześćdziesiątych. Jestem z poza Katowic więc nie mam jakiegoś głębokiego pozytywnego czy negatywnego stosunku do tego osiedla
T to moja dzisiejsza fota:
Portret kotka byłby bardzo fajny gdyby ostrość złapała jego oczy a nie nosek....szkoda. Ale wiem jak to jest z ostością bo mi też robi psikusy
Co do Tauzena, to mieszkałam kiedyś w środkowej kukurydzy na najwyższym piętrze
Kotek fajny
Choć GO mogłoby na przykład przenieść się na prawą stronę kotka (lewa strona zdjęcia)
To odpowiedź na propozycje kropki
kropka33 napisał(a):
Portret kotka byłby bardzo fajny gdyby ostrość złapała jego oczy a nie nosek
kropka33 napisał(a):
Ale wiem jak to jest z ostością bo mi też robi psikusy
Creatoor napisał(a):
kropka33 napisał(a):
Ale wiem jak to jest z ostością bo mi też robi psikusy
AF na punktowy i da radę.
snesha napisał(a):
kris - to jest dolne tysiąclecie, mieszkam tu od bardzo niedawna, ale uważam to osiedle za całkiem niezwykłe jak na budowle z lat sześćdziesiątych.
kropka33 napisał(a):
Co do Tauzena, to mieszkałam kiedyś w środkowej kukurydzy na najwyższym piętrze