anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

tweety- kwiatowo

profile.country.pl_PL.title
tweety------
Początkujący

tweety- kwiatowo

Po odwiedzinach kilku zacnych galerii, z nieśmiałością wrzucam kilka swoich fotek. Mam nadzieję, że dzięki Waszym technicznym wskazówkom wzrośnie moja radość focenia i poprawię amatorskie błędy i niedociągnięcia.

144 ODPOW. 144
tweety------
Początkujący
tweety------
Początkujący

i jeszcze jeden na dobranoc...

norobob
Początkujący

ślicznie się zaczyna

:thumbsup:

BuBu__
Początkujący

3 jest świetne, bardzo mi się podoba, i kadr i GO, super :thumbsup:
1 portret akurat nie powalający
no i miłe landszafty :thumbsup:

tweety------
Początkujący

Norobob i Bubu dziękuję za pierwsze komentarze :)

Matti-----
Początkujący

3 najlepsza ( ladny kadr i GO) ale zwracaj uwage na szczegóły. Postaraj sie usunac cos co znajduje sie w lewej dolnej czesci kadru..

tweety------
Początkujący

Dzięki Matti. To brzeg basenu. Jak już się zaprzyjaźnię z PSujami lub innymi programami do obróbki zdjęć to się za to wezmę. Fakt, takie coś odwraca uwagę i szpeci fotkę. Na przyszłość będę precyzyjniej kadrować :)

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Matti napisał(a):

3 najlepsza ( ladny kadr i GO) ale zwracaj uwage na szczegóły. Postaraj sie usunac cos co znajduje sie w lewej dolnej czesci kadru..

Za Matti
Ale i tak bardzo fajna fotka :c4 :c4 :c4 :c4 Za kadr i GO.

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
Creatoor
Początkujący

Witam
Muszę powiedzieć, że zaczyna się ciekawie. Krajobrazy miłe dla oka. Portrety w fazie eksperymentalnej na dobrej drodze. Co do pierwszej fotki. Bardzo popularne są ujęcia "bez czubka głowy". Podobnie przyjęte i akceptowane są "poobcinane" części ręki, ramienia, włosów. Jest jednak, jeden nieakceptowalny wyjątek: obcięty podbródek. Taki portret wygląda nienaturalnie.
Pozdrawiam