anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

tweety- kwiatowo

profile.country.pl_PL.title
tweety------
Początkujący

tweety- kwiatowo

Po odwiedzinach kilku zacnych galerii, z nieśmiałością wrzucam kilka swoich fotek. Mam nadzieję, że dzięki Waszym technicznym wskazówkom wzrośnie moja radość focenia i poprawię amatorskie błędy i niedociągnięcia.

144 ODPOW. 144
profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

colorful napisał(a):

24 - nie podoba mi się rozkład GO - imho przynajmniej jeden kwiatek powinien mieścić się w niej całkowicie...

za to 25 - świetne kolory i interesujący efekt :thumbsup:

Nic ująć nic dodać. Tu wszystko napisała colorful

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
witsu------
Początkujący

Ostatnie dwa super!!!

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Słonecznik bardzo na tak super kolorki i ciekawy efekt :thumbsup:

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

słonecznik :c4

Aniqa.
Poszukiwacz

25 :c4 słonecznik naprawdę fajnie wyszedł :thumbsup:

BuBu__
Początkujący

24, co do GO to za colorful, albo w ogóle wywaliła bym drugi kwiatek i skupiła się na jednym w bardziej pionowym kadrze
25 ciekawe, ładne kolorki :thumbsup:

Szum-----
Początkujący

25 :thumbsup:

tweety------
Początkujący

Namrod, krzys1997, witsu, paulina, JennyM, Aniqa, BuBu, Szum dziękuję za pozostawienie komentarza :)

Teraz takie dwa zdzisie ;)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Zdzisie z wczoraj. Miły nastrój, ładne światło, kolor skóry, kadry i super pociecha :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Tomek69N napisał(a):

Zdzisie z wczoraj. Miły nastrój, ładne światło, kolor skóry, kadry i super pociecha :thumbsup:

Już właściwie wszystko napisał Tomek, więc ode mnie tylko małe spostrzeżenie - albo brakuje ostrości na oczach (delikatnie), albo to przysłona f/1.7 tak nieco mydlanie rysuje (mogę się mylić, bo oglądam na laptopie).
Może delikatne przymknięcie by pomogło. Osobiście MAF 50mm f/1.7 przymykam do f/2.0 i lub f/2.2
Tak czy inaczej portrety bardzo przyjemne - podobają mi się.