anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

vansen pikczers prezentejszyn

vansen-----
Początkujący

vansen pikczers prezentejszyn

Witam! Już jakoś ponad rok jestem szczęśliwym posiadaczem Alfy 200 i chyba już czas na prezentację moich "arcydzieł" i wystawienie ich na krytykę i ocenę przez fachowców. Przygotowałem 24, moim zdaniem dosyć ciekawe foty. Ciekaw jestem waszej opinii.

26 ODPOW. 26
vansen-----
Początkujący

Dzięki za opinię. Te walące się domy to chyba wina dużej dystorsji kitowego obiektywu. Po raz pierwszy spotkałem to w fotach z pewnego burzowego popołudnia (37,38,39). Cóż, chwilowo mam tylko taki obiektyw. Na pewno jeszcze nieraz odwiedzę Kraków z odpowiednim szkłem :)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Vansen - nie dość że z Rudy to jeszcze z mojego osiedla :slight_smile:
pamiętam tę burzę - też wylazłem wtedy robić zdjęcia przed blok :slight_smile:
a tak z ciekawości - gdzie w Krakowie jest to co przedstawione jest na zdj 33 ?

vansen-----
Początkujący

Michał- teraz mieszkam na "Frynie", ale kiedyś mieszkałem i tam, więc się czasem odwiedza kumpli, nieraz z aparatem :) Fotka 33 zrobiona jest na Kazimierzu. Dokładnie na przeciwko budynku z foty 40. Obiekt jest w budowie lub remoncie, więc jest przysłonięty płotem. Szwędałem się tam niedawno z przyjaciółką i chcieliśmy znaleźć Synagogę czy coś takiego. Niestety nieznajomość Kazimierza nie pozwoliła na to :(

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

fajny burzowy armagedon :thumbsup:
40-przez chwile myslałem ze zajezdnia w Poznaniu koło Starego ZOO :c10 -fajna :thumbsup:

vansen-----
Początkujący

Dawno nic nie wrzucałem. Dziś dalszy ciąg zmagania z niebem, Martyna i burza, która dopiero co ucichła za oknem. Miłego lookania. Krytyka mile widziana.

profile.country.GB.title
Amtrak
Użytkownik

cześć,

41. fajne,
43. za żółte
42. dzieciakowi HDR? Po co? Nieostre tak na marginesie i kadr taki jakiś na siłę. Nie podoba mi się.

Pozdrawiam.

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Fakt... Taki śliczny dzieciaczek, tak slicznie popsuty... :nauseated_face:

A 43 to się mnie podoba! Nawet w takiej kolorystyce (a może i właśnie dzięki temu?) :thumbsup: :D