Podziel się wrażeniami!
Witam! Już jakoś ponad rok jestem szczęśliwym posiadaczem Alfy 200 i chyba już czas na prezentację moich "arcydzieł" i wystawienie ich na krytykę i ocenę przez fachowców. Przygotowałem 24, moim zdaniem dosyć ciekawe foty. Ciekaw jestem waszej opinii.
Dzięki za opinię. Te walące się domy to chyba wina dużej dystorsji kitowego obiektywu. Po raz pierwszy spotkałem to w fotach z pewnego burzowego popołudnia (37,38,39). Cóż, chwilowo mam tylko taki obiektyw. Na pewno jeszcze nieraz odwiedzę Kraków z odpowiednim szkłem
Vansen - nie dość że z Rudy to jeszcze z mojego osiedla
pamiętam tę burzę - też wylazłem wtedy robić zdjęcia przed blok
a tak z ciekawości - gdzie w Krakowie jest to co przedstawione jest na zdj 33 ?
Michał- teraz mieszkam na "Frynie", ale kiedyś mieszkałem i tam, więc się czasem odwiedza kumpli, nieraz z aparatem Fotka 33 zrobiona jest na Kazimierzu. Dokładnie na przeciwko budynku z foty 40. Obiekt jest w budowie lub remoncie, więc jest przysłonięty płotem. Szwędałem się tam niedawno z przyjaciółką i chcieliśmy znaleźć Synagogę czy coś takiego. Niestety nieznajomość Kazimierza nie pozwoliła na to
fajny burzowy armagedon
40-przez chwile myslałem ze zajezdnia w Poznaniu koło Starego ZOO -fajna
Dawno nic nie wrzucałem. Dziś dalszy ciąg zmagania z niebem, Martyna i burza, która dopiero co ucichła za oknem. Miłego lookania. Krytyka mile widziana.
cześć,
41. fajne,
43. za żółte
42. dzieciakowi HDR? Po co? Nieostre tak na marginesie i kadr taki jakiś na siłę. Nie podoba mi się.
Pozdrawiam.
Fakt... Taki śliczny dzieciaczek, tak slicznie popsuty...
A 43 to się mnie podoba! Nawet w takiej kolorystyce (a może i właśnie dzięki temu?)