Podziel się wrażeniami!
Witam
Nieśmiało po pół roku zabawy z a300 wstawiam parę swoich fotek, bałem się no, ale cuż.. Do odważnych świat należy . Krytykę chętnie przyjmę Wszystkie fotki robione kitem
dziwna jakoś tych zdjęć chyba tak się stało przy pomniejszaniu
Podoba mi się 3 reszta też jest fajna
Dzięki A z tą jakością to nie mam pojęcia... na kompie było ok
Witaj
Dziwne te zdjęcia...
1.Ładna kompozycja, tylko ostrość gdzieś sobie poszła...
3. Dziwny ten pies - wygląda jak składany z kilku kawałków, przeostrzony i nie wygląda to dobrze. Co mu się stało z lewym okiem?
2. Najdziwniejsze. To Twoje zdjęcie? Fotomontaż, czy reprodukcja... z czego? Wygląda też nienaturalnie, jak w/w bokser. Poza tym jedyne zdjęcie z exifem...
Bardzo dziwne zdjęcia.
I właściwie tylko pierwsze nadaje się do pokazania, tylko ten brak ostrości...
Może powiedz coś bliższego o tych zdjęciach. Jak je robiłeś i dlaczego są takie? I nie usuwaj exifów, widząc je łatwiej coś doradzić.
Pozdrawiam
1- ciekawie to wygląda, kkolory wpadły mi w oko
2- jakość lekko padła ale temat zdjęcia jest rewelacyjny
3- coś dziwnego stało się z tym zdjęciem 0o, przeostrzone i jak pisał urzytkownik wyżej wygląda jak sklejany z kilku klatek, nie dało to dobrego efektu - jetsem na nie
Co do tych exifów to wina mojego programu bo było zaznaczone żeby zostawiał, ale on i tak robil swoje Pewnie są takiebo dopiero jestem na etapie eksperymentowania obróbką graficzną... A co do tego składania tych kawałków to nie mam pojęcia jak to się stało(tego wogóle nie powinno być). Zanim je wrzuciłem w folderze wyglądały normalnie...
Pozdrawiam
zatem mniej eksperymentuj z obróbką, a więcej z fotografią i aparatem
kris napisał(a):
zatem mniej eksperymentuj z obróbką, a więcej z fotografią i aparatem
Tadeusz napisał(a):
2. Najdziwniejsze. To Twoje zdjęcie? Fotomontaż, czy reprodukcja... z czego?
Moja skromna rada - pomniejszaj zdjęcia czymś innym bo w życiu się jeszcze nie spotkałem z takim problemem. to chyba wina programu.
czekamy na nastepne zdjęcia
Pozdrawiam
To wrzucę(oczywiście za pomocą innego programu Bo teraz jadę w w miejsce gdzie o internecie mogę pomarzyć...
Pozdrawiam