Podziel się wrażeniami!
Komentujcie zdjęcia!
Krytykę przyjmę na klatę.
Czekam z niecierpliwością na wasze oceny.
zdjęcia wykonane 390 , kit 18-55, mój pierwsza lustrzanka...
Pozdrawiam komentujących oraz licze na liczne komentarze.
te złe i te dobre...
werwa napisał(a):
ja będzie tragicznie to
lej śmiało , nie krępuj się !
werwa napisał(a):
lej śmiało , nie krępuj się !
Dla mnie jak na razie to najlepsza jest 8, ale brakuje mi trochę lewego ucha
zawsze można dorysować
Dzięki ....za zainteresowanie!
Witam
Co mnie przykuło na dłużej... ano 6 i 8. Czyli zwierzaki, według mojej skromnej oceny najlepiej jak na razie idzie Ci ze zwierzętami... ale...
Łabądek... pomijam HDRa, za którymi nie przepadam. Zdjęcie jest jak na razie najlepsze z zaprezentowanych. Centralnie? Nic nie szkodzi, bo można w post procesie przyciąć całą lewą stronę... i wyjdzie naprawdę ciekawy kadr, któremu nawet nie szkodzi to cięcie po brzuszku, ba powiedziałbym, że jest nawet "odważne".
Piesek... rozumiem ograniczenia sprzętowe (kit), ale ten kaloryfer w tle delikatnie psuje odbiór tej pracy... i nie chodzi o sam fakt kaloryfera, ale zderzenie kanciastego kaloryfera z miękkimi liniami pieska
Najważniejsze aby Cię to cieszyło. Więc życzę miłej i wspaniałej przygody z pierwszą lustrzanką w ręku... i jak najlepszych kadrów
Pozdrawiam
ja na razie badam możliwości moje i aparatu, więc może być chaos
no,ale się uczę i będą postępy!
dzięki roka ....;p
Witam , oto kolejne zdjęcia...
Proszę o komentowanie...
będę wdzięczna za wszelkie rady...
Na początek radzę poprawić numerację.
6. zdjęcie może się podobać; gdybyś poprawiła kilka błędów (niejednolite tło, rysy i kropki na bombce, za jasny pierwszy wyraz), byłoby lepiej.
5. zdjęcie jest dla mnie nieporozumieniem. Choinka sztuczna, bombka plastikowa, wychodzące z L i PD rogu ozdoby, bałagan w kadrze- .
Po obejrzeniu tych zdjęć, spojrzałem w kalendarz, później w EXIF-y. Nie mogłem uwierzyć, że ktoś już ubrał choinkę w domu. Odkąd pamiętam, u mnie ubierało się drzewko w wigilię.
Ale z drugiej strony do świąt jest jeszcze trochę czasu, który możesz wykorzystać na zrobienie lepszych i ciekawszych zdjęć- powodzenia i czekam na efekty.
Pozdrawiam,
Firianus napisał(a):
Po obejrzeniu tych zdjęć, spojrzałem w kalendarz, później w EXIF-y. Nie mogłem uwierzyć, że ktoś już ubrał choinkę w domu. Odkąd pamiętam, u mnie ubierało się drzewko w wigilię.