anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Wicher

wicher-----
Początkujący

Wicher

pierwsze moje zdjęcia na Sony & 350 obiektyw Tamron

110 ODPOW. 110
docentstopczyk
Początkujący

wicher napisał(a):

próbowałem dwa razy upchnąć CISZA

no nie dziwie si. każdy kto wyjdzie z kita próbuje go opylić. ja na tazie trzymam bo czasmi potrzebuje szerokiego kąta. na co dzień śmigam z sigmą 28-80

TheMichal
Początkujący

z przyrodniczej...
13 - chaos, czego tam nie ma. Na dodatek maki przysłaniają jakieś trawy
14 - najlepsze z tej serii, lecz nieostre
15 - lewy dół :c9

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

wszystko już chyba zostało powiedziane, moge powtórzyć że ostrość gdzieś ginie.

docentstopczyk
Początkujący

a tak ad rem to ostrość gdzieś ginie.

wicher-----
Początkujący

zdjęcia po zrobieniu sa ostre tylko po zmniejszeniu i wrzuceniu na forum nie umiałem ich wyostrzyć ale dzieki poradom zaczynam sie w tym łapać. Za podpowiedzi za góry dziekuję.
Mam pytanko do doświadczonych kolegów i koleżanek chce utrwalić moje miasto noca troche próbowałem ale duzo kolory pomarańczowego mi sie ładuje co zrobic ????

docentstopczyk
Początkujący

musisz skorygować balans bieli. albo ręcznie dostosować do warunków, albo po fceniu sofłerowo (warynek - RAW)

http://www.fotoporadnik.pl/funkcje-apar ... bieli.html - pierwszy z googli art o WB

i próbuj próbuj próbuj. nie ma nic gotowego :)

docentstopczyk
Początkujący

foty spoko, ale ruchu w nich mało. znaczy jest ale można było sie pokusić o inne go pokazanie. bardziej dynamiczne. np spróbować panoramowania :0

pzdr

Azazel-----
Początkujący

za docent'em ;)

17 trochę chyba leci w lewo - ale za to gość leci w prawo, więc można powiedzieć że się równoważy http://klubkm.pl/forum/images/smilies/hihi.gif
16 - sporo dołu i szkoda trochę uciętych rąk, ale pozycja ratuje centralny kadr, który tu IMHO nie przeszkadza :thumbsup:

wicher-----
Początkujący

dzisiaj doszły filtry makro - 10 i 8 małe próby